2777
2789
عنوان

کاربری نیروانا کوچولو(با حروف انگلیسی) خاک بر سر دروغگوت🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 74 پست

چند روزه دروغگوها ریختن توی سایت هی تاپیک دروغ می زارن. قبلنا چن هفته ای یکبار بعدش ش  هفته ای یکبار الان روزی چنتا تاپیک دروغ میزنن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثافت دست از دروغاش بر نمیداره نکبت عوضی

چرا انقدر حالا فحش میدید انقدر مهم بود این مسله تو زندگیتون 

چرا باید انقدر  تو روح و روانتون تاثیر بزاره که دهنتون رو به فحش باز کنید دوستم اروم باش یه ذره اصلا مهم نیست بخدا

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
شرمنده طلاهات تو سلیقه من نیست من درشتر و گنده ترمیپسندم مثل طلاهای نیروانا جون 😁

نديدم من اونارو

تازه اين يه دستم بود دست ديگمو نديدي

از هر نمايي هم بخواي عكس ميدم

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

عزیزم خیلیا اینجوریم متاسفانه عقده دارن .... واقعاتونی نی سایت خیلی دیدم عکس بقیه میزارن میگن خودمونیم. درحالی ک انقدکیفیتش نابوده معلومه ازجایی دانلود کردن عکس خونه و زندگی بقیه میزارن من ک امیدوارم خدابهشون اعتماد ب نفس بده وبدونن خوشبختی ای چیزانیس چن وقت پیش یکی اومده عکس سفید برفی گذاشته میگه همزادمه سریع پاکش کرد😐میگن چراپاک میکنی میگه اخه   با خودم فرقی نداره خب😐 یعنی دوسداشتم کله امو بکوبم تودیوار😑😑😑

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...
نديدم من اونارو تازه اين يه دستم بود دست ديگمو نديدي از هر نمايي هم بخواي عكس ميدم

یعنی چی؟ من متوجه نشدم. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نه من اون تاپيك رو نديدم اصلا

خب پس الان واسه چی عکس گذاشتی که بگی طلا داری؟ همه دارن😂😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خب پس الان واسه چی عکس گذاشتی که بگی طلا داری؟ همه دارن😂😂😂

آره من عقده ايم 😐

پست قبليم قبل عكس رو نديدي دخترم؟😞

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه