2777
2789
عنوان

سیر داخل واژن و بوی سیر

14782 بازدید | 90 پست

من 7 ساله باردار نمیشم و ای یو ای چندبار انجام دادم ولی بی فایده بوده ، رفتم دکتر سنتی گفته اگه سالم باشی سیر داخل واژن بذاری باید دهنت بو سیر بده ولی مال من نداد

کسی هست سیر داخل واژن گذاشته باشه و دهنش بو سیر بده؟؟؟ 

اصلا رحم سالم بوی سیر به دهن میرسونه؟؟؟

استارتر عزیزمن تجربه ای ندارم و نشنیدم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خدایی چرا همه قاطی کردن

سیر

عسل

نوتلا

قیمه

ماست

اقا چه وضشه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

وقتی به دکتر گفتم دهنم بوسیر نمیده گفت مشکل ناباروریت همینه بابد درمان بشی و برام 22 شب تزریق عسل داد گفت دوباره امتحان کن و سیر بذار ، سیر گذاشتم بازم دهنم بوی سیر نداد

انگار مشکلم خیلی حاده و به این راحتی درمان نمیشم

عزیزم طب سنتی رو ول کن از طب اسلامی راهکار بگیر بهت قول میدم یکی دوماه دیگه تاپیک بزنی باردارم 

اگر نزدی بیا همین جا فحش بده به من

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

خدايا چه چيزايي كه آدم نميشنوه اينجا😐

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

منم اینو شنیدم کلی نمیدونم چه قدر صحت داره 

از چند تا دکتر سنتی بپرس یا طب سوزنی هم امتحان کن

یه روش هم هیت پیاز درمانی اون هم خیلی معجزه کرده اونو امتحان کن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

ب حق چیزای نشنیده 

اه😐

چهل و یک روز 

یه روز در میان رحمتو بادکش گرم کن ب همون دکتر طب سنتیت بگو خودش میدونه 

گرمیجاتم زیاد بخور 

ورزش کن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1707531/تو-این-تاپیک-دقیق-توضیح-میدم-چی-شد-باردار-شدم-تا-یه-جا-جواب-سوال-همه-رو-بدم-دیگه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜