2777
2789
عنوان

#ویارونه 😊😋

7509 بازدید | 47 پست

دوستان سلام 

بچه ها کسی هست اینجا که رسم ویارونه داشته باشه؟ 

اگه داشتید میشه بگید، چه کسی و کِی براتون آوردن و شامل چیا میشد؟ 😍 با سپاس

مستم کن و از هر دو جهانم بستان... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم برام اورد کفت مارسن داریم اهوازین.ماهی سکم پر .قورمه سبزی چلو مرغ سلاد ماکارونی  دسر سبزی 😋😋

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
من همسايمون يه بار لواشك يه بارم آش محلي يه بارم كيك درست كرده بود برام آورد،مادر شوهرمم چند بار كوف ...

چقدر مهربون 

عزیزم این رسمی که من میگم، اینجوریه چه معمولا خانواده ی دختر خانم یه سری غذاها و میوه و چیز میز رو درست میکنن و میبرن برای دختر خانمشون که بارداره. 

ما خودمون درست میکنیم و دعوت میکنیم بیاد و نوش جان کنه حالا هر چی که ممکنه یه زن حامله دلش بخواد آ ...

به به 

دستتون هم درد نکنه. چندماهگی اینکارو میکنین؟ فرقی نداره؟ 

قدیمیها میگن زنی  که حامله هست  نباید از هر کسی چیزی بگیره بخوره ممکنه بچه ش شبیه اون بشه ...

منم شنیدم. اصلا قبل بارداری هم طبعم اجازه نمیداد از دست هرکسی غذا بخورم. الان که باردارم که حساسیتم بیشتر شده

مادرشوهرم برام اورد کفت مارسن داریم اهوازین.ماهی سکم پر .قورمه سبزی چلو مرغ سلاد ماکارونی  دسر ...

به به. 

دست مادرشوهرت درد نکنه. 

ما ترک هستیم. هم خودم و هم همسرم. رسممون اینه مادر عروس بیاره ولی مادرشوهرمم گفته میخوام برات ویارونه بیارم 

به به  دستتون هم درد نکنه. چندماهگی اینکارو میکنین؟ فرقی نداره؟

اصولا اوایل بارداری اینکارو میکنن که خانم حامله ویار داره و احتمالا خودش نمیتونه  غذا درست  کنه مثلا من برا عروسمون آش دوغ درست کردم😄

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

ماک رسم نداریم ولی همسایمون برام تویه ظرف چندنوع ترشی ریخته بود اوردخوردم گفت مارسم داریم برای زنه حامله ببریم توام ک مثله خواهرمی خلاصه جاتون خالی نشستم همه روتاته خوردم

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

من که خانواده همسرم دور هستن اما مامان خودم هیییییچ نیاورد تو دوتا بارداریم حتی یه بار گفتم هوس خورش بادمجون کردم خیلی دلم‌میخواد گفت ما پریشب خوردیم😕😕😕

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍