2777
2789

همه تاپیک هات میدونم نمیشه میتونی به نی نی یار بگی قطع دسترسی کنه تو را و اون تاپیک های شخصی ات تا حدی میتونن فکر کنم ولی همه را نه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ازنی نی یار بخای که تاپیکاتو حذف کنه فک کنم یه سالی طول بکشه! 

چونکه زیرا فقط دوتا تاپیکو حذف میکنن

منم خیلی دلم میخاد تمام تاپیکامو یجا حذف کنن و با قلبی شاد وروانی ارام برم پی کارم:))

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
باید ازنی نی یار بخای که تاپیکاتو حذف کنه فک کنم یه سالی طول بکشه!  چونکه زیرا فقط دوتا تاپیکو ...

مرسی،،من الان خاستم از نی نی یار ی تاپیکمو حذف کنه،،ینی تاپیک زدم خاستم،،الان حذف مسکنه خودش؟مار دیگه نمیخاد بکنم؟تاپیک زدم خاستم حذف کنه و اون تاپیک موردنظزمم ادرسشو گذاشتم،،همین کافیه؟صد در صد حذف میکنه؟

مرسی،،من الان خاستم از نی نی یار ی تاپیکمو حذف کنه،،ینی تاپیک زدم خاستم،،الان حذف مسکنه خودش؟مار دیگ ...

اگه تاپیکتونو دیده باشه بله حذف میکنه

اما بهتره لینک موردنظرتونو تو تاپیک 

رفع مشکلات کاربری بزارید 

اینطوری قطعا میبینن وحذف میشه

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊