2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
بله عزیزم تخمدان رو تقویت میکنه  ضررقرص های هورمونی مثل کلومیفن و لتروزولم نداره اضافه وزنم د ...

باردار شم بقیه شو نخواستم 😑

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم لاغر میکنه، ولی مشکلی ندارم پریودام منظمه، میشه واسه لاغری بخورم؟

نه بابا حیف سلامتیت

۱۰ روزه میخورم  ولی گرسنم میشه خیلی

آره گشنه میکنه آدمو ، یه چیزی بخور بعدش حتما که قندت خدایی نکرده افت نکنه ، نشینی به هوای لاغری گشنگیو تحمل کنی چون افت قند باعث کما رفتن میشه

بله عزیزم تخمدان رو تقویت میکنه  ضررقرص های هورمونی مثل کلومیفن و لتروزولم نداره اضافه وزنم د ...

ولی من اصلا وزن کم نکردم 

چ بسا چاق ترم شدم 

😕

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
آره گشنه میکنه آدمو ، یه چیزی بخور بعدش حتما که قندت خدایی نکرده افت نکنه ، نشینی به هوای لاغری گشنگ ...

اره قندمونو بالانبره خیلیه

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت
من شنیدم لاغر میکنه، ولی مشکلی ندارم پریودام منظمه، میشه واسه لاغری بخورم؟

برو ورزش کن لاغرشو .با قرص هیچوقت خودتو لاغرنکن صدتا عوارض داره

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت

ببین استارتر منم دکترم روزی یکی بهم داده میخورم البته گلوکوفاژ. یک ماه گذشته نه لاغرم کرده نه پریودامو تنظیم کرده نه باردارم کرده . میترسم روم جواب نده

فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
ولی من اصلا وزن کم نکردم  چ بسا چاق ترم شدم  😕

چون گرسنه ات میکنه و تحریک میکنه چیز میز بخوری

چون گرسنه ات میکنه و تحریک میکنه چیز میز بخوری

واقعا!؟😨

پس دیگه میرم تو کار رژیم 😥

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
ببین استارتر منم دکترم روزی یکی بهم داده میخورم البته گلوکوفاژ. یک ماه گذشته نه لاغرم کرده نه پریودا ...

ته عزیزم برای تنظیم پریود نداده ، من پریودم تنظیمه فقط برای تخمک گذاری داده ، اونم که نصف قزص جواب نداد خودم کردمش یه قرص کامل

ته عزیزم برای تنظیم پریود نداده ، من پریودم تنظیمه فقط برای تخمک گذاری داده ، اونم که نصف قزص جواب ن ...

اگه واسه تخمک گذاری بهت داده متفورمین تو این قضیه ضعیف عمل میکنه

واقعا!؟😨 پس دیگه میرم تو کار رژیم 😥

نه به هیچ عنوان با قرص متفورمین رژیم نگیر ، چون متفورمین برای دیابتی هاست که قندو میاره پایین ، اگه تو هم متفورمین بخوری و رژیم بگیری افت قند پیدا میکنی که خیییلی بدتر از عود قنده ، جون اگه قندت افت کنه کما میره آدم ، پس قرصو بخور و همراهش یه چیزی هم بخور مه قندت افت نکنه خدایی نکرده

اگه واسه تخمک گذاری بهت داده متفورمین تو این قضیه ضعیف عمل میکنه

واقعا?? آخه من تنظیم بودم نیازی نداشتم بهش که ، میخاستم تخمک گذاریم تشدید شه ، کدوم قرص رو تخمک گذاری تاثیر داره

واقعا?? آخه من تنظیم بودم نیازی نداشتم بهش که ، میخاستم تخمک گذاریم تشدید شه ، کدوم قرص رو تخمک گذار ...

کلومیفن و لتروزول. حالا با دکترت مشورت کن. روز سیزده پریودت سونو ندادی واسه اندازه فولیکولت؟؟،چند بوده؟؟؟