2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم ها بیان تو!🗣

343 بازدید | 37 پست

سلام دوستای گلم😘

من بعد از قطع شیردهیم فرم سینه هام کلا بهم ریخته و افتاده شدن سئوالم اینه چه راهکاری دارید که من انجام بدم رو به بالا بشن و سفت! بچه ها از عمل زیبایی گرفته تا ورزش یا هرچی میدونید بگید چون میخوام برم دنبالش و بهترین نتیجه رو بگیرم. پولش برام مهم نیست هر راهکاری واسه زیبایی سینه دارید بهم بگید

پیشاپیش ممنونم😘😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش تاثیر داره به نظرم اگه دوس داری میتونی بری باشگاه مربی بهت تمیرین مخصوص میده برای هر قسمتی از بدنت که میخوای خوش فرم شه اگه هم سختته چون نی نی داری بری باشگاه تو خونه هم میتونی تمرین هایی که تو نت هست تو انجام بدی😊💚💋

برو عمل 

من ماموپلاستی و لیفت انجام دادم راضیم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

خواهرم لیفت کرد...ظاهرسینه ش افتضاح شده...نمیدونم‌دیگه واسه شماچطوره...اون کوچیکن‌سینه اش....ولی قیافه شون خوب نیست..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.