2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست

تو این وضعیت نباید میرفتی خونه بابات این کارها که بری خونه بابات و بیاد دنبالت مال فیلمهاست این دوره زمونه مردها دیگه ازین کارها نمیکنن .

حالا که رفتی صبر نکن تا اونها بیان تکلیف رو معلوم کنن به مامانت یا بابات بگو زنگ بزنه و بگن تا الان صبر کردیم خودتون  مشکل رو برطرف کنین و باید بیاد تا درمورد مشکل در حصور خانواده صحبت کنین

پیام که نمیدم ولی دلم خیلی گرفته به مامانم گفتم تا خودش نیا پا نمیزارم تو خونه

عزیزم اونم غرور داره من نمیدونم مشکلتون چی بود ولی مطمئنا زیاد حاد نبود که ازینکه تولدشه و نیستی دلت گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چه کاریه اخر بارداری قهر کردی باید یکی پادرمیونی کنه یا لااقل پدر مادرت زنگ بزنن بیا تکلیف رو مع ...

بابام فوت کرده مامانم میگه من زنگ بزنم پروتر میشن خانوادش باید بیان خودش باید بیا منم دارم ذره ذره آب میشم البته دلم نمیخواه مامانم زنگ بزنه

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
بابام فوت کرده مامانم میگه من زنگ بزنم پروتر میشن خانوادش باید بیان خودش باید بیا منم دارم ذره ذره آ ...

بازم هر چی خودشون صلاح میدونن ولی به نطر من اینکه بهش زنگ بزنن بهتره جون میفهمه بی کس و کار نیستی و باید به خاطر رفتاری که کرده به کسی حساب پس بده

من اولین بار قهرم اومدم خونه مامانم دگه یه وقتایی آدم نمیتونه بمونه باید بری البته قبلن هر وقت قهر میکردیم من آشتی میکردم عادت نداره میدونم منتظره من آشتی کنم

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین