2777
2789

کجا و چ زمانی بود ک فهمیدین باردارین چجوری ب شوهرتون گفتین چ حسی پیدا کردین؟😁😍

من عیدبود خونه داییمینا بودم بزنو برقص داشتیم انقد رقصیدم ک از نفس داشتم میفتادم بعد دل پیچه  گرفته بودم همش میگفتم الانه ک پر شم حتی نوار هم گذاشته بودم هی میگفتم الان دگ میشم تا اینکه ۵ روز از وقتم گذشت ماه های قبل تا ی روز عقب میفتاد بی بی چک میزدم ولی اون ماه اصن عین خیالم نبود چون علائمو داشتم و یجورایی مطمئن بودم ک میشم ۰تا اینکه ۷ فروردین ابجیم پسرشو برده بود دکتر گفتم ازونجا برام دوتا بی بی بخره دوتا گفتم چون گفتم اگ این ماهم منفی شد ماه بعد یکی دگ داشته باشم بی بی رو ابجیم اورد برام صبح ساعت ۵بود (خونه داییمینا بودم)ک بیدار شدم رفتم بی بی زدم دوتا خط پررنگ افتاد همچین شوکه بودم ک بدنم داشت میلرزید مامانمم کنارم خابیده بود رفتم بی بی چکو نشونش دادم اون بدتر از من شوکه شد دگ نتونسیم بخابیم😁فرداش هم روز مرد بود عکس بی بی چکو تلگ فرستادم شوهرم گفتم بفرما اینم کادو روز مرد ک بقول خودش بهترین کادو عمرش بود😁😁(۶ماه اقدام بودیم هردومون استرس داشتیم ک نکنه باردار نشم و مشکلی باشه)

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

خوشبحالت کاش منم طبیعی باردارشم بتونم شوهرموسورپرایز کنم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت کاش منم طبیعی باردارشم بتونم شوهرموسورپرایز کنم

نا امید نباش فقط بیخیال باش عزیزم 

نا امید نباش فقط بیخیال باش عزیزم 

بدبختی ۱۴ماهه هرکار کردم نتونسم بی خیال بشم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
چه قشنگ...دعا کن منم این خبرو زود به شوهرم بگم میدونم اگه بخوام بهش بگم گریه م میگیره

ان شاالله عزیزم۰از ته دل ارزو میکنم این هدیه قشنگ اسمونی نصیب همه منتظراش بشه