2777
2789
عنوان

بچه ها میاین اینجا نظر بدین

257 بازدید | 6 پست

میخوام امشب با خواهرم صحبت کنم .

اولا صحبت کنم یا نه؟

دوما چی بگم ناراحت نشه 

چه جور بگم ، چه بهونه بیارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2003885/شوهرم-با-خواهرم-رفتن-خرید?postId=66812150

استارتر عزیزم صد درصد شوهر و همسرت منظوری ندارن...خواهرت خونه شما راحت تره و همسرت هم به هوای شما هوای اونو داره.  اما بهتره رفت و امد خواهرت به خونت کمتر بشه و به قول یکی از دوستان ایشون نشه نفر چهارم خونتون ! و خدای نکرده صمیمیاتا از حدش بیشتر نشه! خودت برنامه ریزی کن و همه کارای خونت رو انجام بده که وقتی میاد ببینه کاری نیست که به کمکش  نیاز باشه ...همه ما مادرامون فقط یه مدت کوچیک بعد زایمان پیشمون موندن و بعدش خودمون از پس کارای بچه و زندگی بر اومدیم تو که ظاهرا شاغل نیستی پس دیگه به کمک کسی نیاز نداری

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍

به خواهرت مستقیم چیزی نگو عزیزم ...خیلی بد میشه حرمتا میشکنه ...اگرم میخوای بگی بگو :"  محمد خیلی پررو شده از زیر کارای خونه و بچه در میره به لهونه اینکه تو هستی و کمکم میدی ، بیا یه مدت کمتر بیا پیشم میخوام  عادتش بدم که یه سری از کارا وظیفشه و توقع نداشته باشه که همیشه یکی منو ساپورت کنه و اونم راحت به کار خودش برسه"

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرت مستقیم چیزی نگو عزیزم ...خیلی بد میشه حرمتا میشکنه ...اگرم میخوای بگی بگو :"  مح ...

اين خيلي خوبه و ١٠٠٪؜ تلفني به مامانت بگو كه مامانتون هم با خواهرت صحبت كنه

این نیز بگذرد❤️

استارتر تاپیک اولتو خوندم دلم درد گرفته  خدا صبرت بده من تو گوشیه شوهرم به شماره ناشناس دیده بودم داغون بودم البته خیلی زود بخشبدمش و الان خیلی پشیمونم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
به خواهرت مستقیم چیزی نگو عزیزم ...خیلی بد میشه حرمتا میشکنه ...اگرم میخوای بگی بگو :"  مح ...

اینجوری گفتن خیلی خوبه خواهرتم ناراحت میشه گلم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
استارتر تاپیک اولتو خوندم دلم درد گرفته  خدا صبرت بده من تو گوشیه شوهرم به شماره ناشناس دیده بو ...

منم الان خوندم واقعا از ته قلبم ناراحت شدم واست ان شالله ارامش و صمیمیت دوباره بخونتون برگرده

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!