"مامان_محمدحسین" مدیر استارتر عضویت: 1390/09/18 تعداد پست: 688 عنوان ایکات بهتره یا هاکوپیان؟ 2590 بازدید | 9 پست از بین برندهای معروف کت شلوار مردونه ایکات بهتره یا هاکوپیان؟البته اگه تجربه تست هر دو داشتید... ... 1391/10/05 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه_(مامان_مانوش) عضویت: 1387/09/17 تعداد پست: 3501 هر دو تاشون.منتها هاکاوپیان دوخت ایرانه ولی ایکات کاملا از ترکیه می اد.همسر من توی ایکات کار می کنه و اینو مطمئن هستم که کاملا وارداتی است. اینجا اصلا دوخت نمی شه.جنسهای هاکوپیان گرونتر از ایکات است. اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
"مامان_محمدحسین" مدیر استارتر عضویت: 1390/09/18 تعداد پست: 688 واقعاً ممنون فرزانه جونیعنی ایکات از نظر کیفیت مطمئنه؟آخه همسرم در زمینه لباس وسواس داره ...
فرزانه_(مامان_مانوش) عضویت: 1387/09/17 تعداد پست: 3501 حوراسا جان هردوشون واقعا خوبند. من هر دو رو دیدم. همسرم همیشه هاکوپیان خرید می کرد وقتی ایکات استخدام شد حالا لباسهای اونجا رو می پوشه.ولی مخمل های هاکوپیان بهتر از ایکاته.اما جنسهای دیگه تقریبا یکسان است. ضمنا اجناسی که وارد می شه با کیفیت های مختلف هست. ولی من خودم از لباسهای ایکات نتیجه بهتری دیدم علی الخصوص کت و شلوارهاشون. اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
فرزانه_(مامان_مانوش) عضویت: 1387/09/17 تعداد پست: 3501 ولی اینو مطمئن باش که حتی جورابهاشون هم وارداتی است. همه چیزشون مستقیم از ترکیه میاد. اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
فرزانه_(مامان_مانوش) عضویت: 1387/09/17 تعداد پست: 3501 ایکات رو عرض کردم. عزیزم خواهش می کنم. اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر