shimamm مدیر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 عنوان چه پوشکی برا دخترتون..... | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست از کدوم راضی هستین دخترم رفتا پنج ماه.مای بی بی استفاده میکنم میگن خوب نی الهم العجل الولیک الفرج. 1397/05/25 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsannn عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 حالا منم گفتم اینکارو کنم دختر خالم میگفت حدود ۱۰ سال پیش تو ساک بیمارستان دخترش پوشک گذاشتهبعد تو بیمارستان شب مادرشوهرش مونده پیششمیگفت از خواب ک صبح پا شدم دیدم همه پوشک های بچه رو با اب و مایع شسته پهن کرده رو رخت اویز اتاق🤣🤣🤣😋بنده خدا ندیده بوده ک فک کرده مثل کهنه اس نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 دختر خالم میگفت حدود ۱۰ سال پیش تو ساک بیمارستان دخترش پوشک گذاشته بعد تو بیمارستان شب مادرشوهرش مو ... الهم العجل الولیک الفرج.
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 نمیتونی عزیزم،انقدرمشغله ت زیاد میشه که وقت کهنه شستن نداری مگه لباسشویی تمیز نمیکنه؟؟
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9891 من اینقد تحقیق کردم گفتن فقط مولفکس و پریما، از مای بی بی بد شنیدم چه جالب که اینجا از مای بی بی تع ... پريما خيلي عاليه مولفيكس تركيه هم خوبه اما مولفيكس ايراني داغونه اصلا . يه بار امتحان كردم مولفيكس ايراني رو سوخت بچه ام
حسنکم عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7499 خیلی گرونه من تصمیم گرفتم تو خونه دخترمو پلاستیک کنم هم برا بدنش بهتره . حالا یه چیز میگم ولی همسرم ... امروز رفتم مولفیکس گرفتم15تومن14تایی منم تصمیم گرفتم ازون شورت گره ای ها ببندم ولی با پوشک من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 تا سه ماهگی پمپرز زدم گفتم حساسیتی چیزی نداشته باشه. از سه ماه تا الان مولفیکس میزنم شش ماهشه پسرم. خیلی راضیم هردوشون خوبن. خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
استاتیراا عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 1238 اره گفتم پی پی کنه میندازم دور وجیششو بشورم میتونی محافظ کهنه بخری موقع بستن بذاری رو کهنه پی پی کنه محافظ نمیذاره بخوره به کهنهمحافظ یه پوشش نازک دستمال کاغذی ماننده
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 پريما خيلي عاليه مولفيكس تركيه هم خوبه اما مولفيكس ايراني داغونه اصلا . يه بار امتحان كردم مول ... خارجی و ایرانیشو ازکجاتشخیص بدیم .من خارجیو استفاده کردم چون چهل گرفتمو جنسش خوب بود ولی سنگینی میکرد الهم العجل الولیک الفرج.
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9891 خارجی و ایرانیشو ازکجاتشخیص بدیم .من خارجیو استفاده کردم چون چهل گرفتمو جنسش خوب بود ولی سنگینی میکر ... رو خارجي هاش اصلا فارسي ننوشته ، پايينش هم ميد اين تركيا نوشته
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 چندگرفتین؟اخه تا یه جیز میکنه سنگینی میکنه انگار پره پره الهم العجل الولیک الفرج.
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9891 چندگرفتین؟اخه تا یه جیز میکنه سنگینی میکنه انگار پره پره من زود به زود عوض ميكنم دخترمو، اينو٥٠ گرفته شوهرم من پريما گرفته بودم ٦٥
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 من زود به زود عوض ميكنم دخترمو، اينو٥٠ گرفته شوهرم من پريما گرفته بودم ٦٥ منم زود به زود عوض میکنم خو بسته چهل تایی کمتراز یه هفته میشه الهم العجل الولیک الفرج.
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9891 منم زود به زود عوض میکنم خو بسته چهل تایی کمتراز یه هفته میشه من اين بسته بزرگ رو ١٠ روزه استفاده ميكنم هرماه ٣ بسته