matin_grs مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 90 عنوان تست بارداری خونگی 210 بازدید | 11 پست کیا تست باداری خونگی با وایتکس انجام دادن؟تستش اینجوریه ک ادرارو با وایتکس مخلوط میکنیم اگه خیلی زیاد کف کنه مثبته اگه تغییری نکنه منفیهکسی انجام داده؟میشه کسی ک باردار نیست انجام بده تا ببینیم واکنشش چیه؟ من ریخته ام در رگ تو شیره جان 😍 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 😋 این هم نفسی،چه حس و حالی دارد 😝 در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💕 1397/05/25 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasimah عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 4015 ببین من از یه خانمی تو نی نی سایت دیدم گفت واسه شوهرم امتحان کردم که ایا درسته یا نه گفت کف کرد لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
hadis_ghavami عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 ببین من از یه خانمی تو نی نی سایت دیدم گفت واسه شوهرم امتحان کردم که ایا درسته یا نه گفت کف کرد ... 😂😂😂😂😂 برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
yasimah عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 4015 فک نکنم اعتبار داشته باشه لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
matin_grs مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 90 ببین من از یه خانمی تو نی نی سایت دیدم گفت واسه شوهرم امتحان کردم که ایا درسته یا نه گفت کف کرد ... وای خدا😂😂😂واس من مث نوشابه گازدار ک تکون میدی یهو کفش میاد بالا اونجوری شدمن قبلا امتحان کرده بودم اینجوری نشده بود من ریخته ام در رگ تو شیره جان 😍 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 😋 این هم نفسی،چه حس و حالی دارد 😝 در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💕
banooyeparsi عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 24164 من با عسل شنیدم یه قاشق عسل رو تو یه لیوان آب سرد حل کن بعد قبل خواب بخور اگه دچار درد شکم و پیچش و درد ناف شدی یعنی بارداری خدایا به تو توکل کردم😍♥️
ثمین8 عضویت: 1395/07/23 تعداد پست: 4727 من برا خودم و پسرم امتحان کردم جفتش کف کرد , من حامله بودم ولی پسرم نبود 😐 تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪 گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
mahdiye97 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2552 من مجردم کف کرد حالا یا مهدیه مقدس شدم یا تست خرابه من یه مذهبی منور الفکرم😊
matin_grs مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 90 من مجردم کف کرد حالا یا مهدیه مقدس شدم یا تست خرابه کف خیلی شدید؟مث موقعی ک گاز نوشابه فوران میکنه؟ من ریخته ام در رگ تو شیره جان 😍 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 😋 این هم نفسی،چه حس و حالی دارد 😝 در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💕
matin_grs مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 90 من با عسل شنیدم یه قاشق عسل رو تو یه لیوان آب سرد حل کن بعد قبل خواب بخور اگه دچار درد شکم و پیچش و ... شما امتحان کردین؟ من ریخته ام در رگ تو شیره جان 😍 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 😋 این هم نفسی،چه حس و حالی دارد 😝 در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💕