2821
2789
هرماه فولی خوب داشتم ولی این ماه افتضاح بود وقتی جواب سونوگرافی رو گرفتم فقط گریه کردم

تو سونو این ماهت فهمیدی تنبلی داری؟؟؟مگه نمیگی هرماه فولی خوب داشتی؟؟خب پس تنبلی نداری ک اینجوری باشه

تو سونو این ماهت فهمیدی تنبلی داری؟؟؟مگه نمیگی هرماه فولی خوب داشتی؟؟خب پس تنبلی نداری ک اینجوری باش ...

ن عزیزم با لتروزول و امپول گونال فولی خوب داشتم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو سونو این ماهت فهمیدی تنبلی داری؟؟؟مگه نمیگی هرماه فولی خوب داشتی؟؟خب پس تنبلی نداری ک اینجوری باش ...

وگرن بدو دوفاستون اصن پری نمیشم

متوجه نشدم گلم؟؟؟چند وقته الان فهمیدی تنبلی داری؟

الان ی ساله ک بدون دوفاستون اصن پریود نمیشم همون موقع آز هورمونی دادم ک فهمیدم تنبلی دارم. الان ۴ ماهه دارو مصرف میکنم با دارو فولی ها خوب بودن ولی این ماه هم ضخامتم کم بود هم فولی ها افتضاح بودن

ایشالله حل میشه اگه از نظرمالی مشگل نداری ای وی اف کن

متاسفانه نمیتونم از نظر مالی واقعا نمیتونم

متاسفانه نمیتونم از نظر مالی واقعا نمیتونم

خیلیم کار چرتیه عزیزم.من سالم بودمو مشگلی نداشتم همسرم یکم ضعیف بود بدون هیچ اقدام طبیعی رفتم دنبال ای وی اف کلی پولمون رفت که هیچ انقدرم مشگل روحی برام درس کردن ک نگو اخرم نشد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز