2777
2789
دور روز بعد از موعد سه تا هاله انداخت یکی منفی  روز 34 آز دادم منفی بود . 13 روز بعدشم پری او ...

من دارم از یه هاله مینالم برا شما زیادی هم انداخته 😂😂😂

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو و چهار سال پیش برا دوتا حاملگیم یکی دو روز مونده یکی سه روز قشنگ مثبت شد جدیدا اینجوری شدن اونقدر مثبت کاذب دیدم به خودم شک میکنم نکنه حی حامله میشم زارتی میاد پایین دلم خوشه اینجا خیلی ها گله دارن 

چه خوشرنگه بیبیت  برا منم دعا کن

مال فروردینه عزیزم، قلب نداشت سقط شد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
کدوم مارک بنظرتون خوبه؟

والله فقط مدیکور زدم  و روژان .روژان بد نیست ولی دیر جواب میده باید عقب بندازی ولی شنیدم مارکهای گرون خارجی هم دارن ایشالله ماه بعد منم میزنم 😁

مال فروردینه عزیزم، قلب نداشت سقط شد

اشکال نداره منم مثل خودتم دوتاسقط و یک خارج رحم داشتم که یک لوله برداشتن 

ایشالا دوباره 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
   اشکال نداره منم مثل خودتم دوتاسقط و یک خارج رحم داشتم که یک لوله برداشتن  ایشال ...

ذخیره تخمدانم کمه😔 سه ماه وقت دارم با دارو باردار شم وگرنه میکرو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️