2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
اونا خیلی احمق تشریف دارند یا زندگیشونو دوست دارند یا خیلی نفهمند که نمیتونند جلوی کتک شوهرشونو بگیر ...

هیییچ کدوم عزیزم

اونا بی پناهن

میفهمی

بی پناه

اگه میتونستن بچه شونو زیر بال و پرشون بگیرن و برن که نمی موندن

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی مغرور تو هیگ بحثی نمیاد دلجویی کنه همیشه یه روز نشده من میرفتم اما الان هفت روز به روی خودم نیاوردم ونمیارم از عمد لباس لختی میپوشم کتک هارو ببین اما نه پرررو تر از قبل میشه 

دیشب وقتی خاب بود نتونستم جلو خودم بگیرم و بوسیدمش 

و بعد کلی بخاطر ضعفم گریه کردم 😭

چرا نمینونم بعد این همه بحث ازش متنفر باشم 😥

❤خدایا شکرت❤
اونا خیلی احمق تشریف دارند یا زندگیشونو دوست دارند یا خیلی نفهمند که نمیتونند جلوی کتک شوهرشونو بگیر ...

نه احمق نیستیم 

من متولد ۷۲ازدواج دوممه 

تویه شهر کوچیک هستم و کردیم نمیتونم برم شکایت کنم چون پدر مادر و برادرم میگن نمیایم باهات با کی برم تو این شهر کوچیک 

میگن دوبار طلاق بگیری ابرومون میره 

نمیتونم مستقل باشم وگرنه میرفتم کارگری میکردم کتکو قبول نمیکردم الانم منتظرم یه کم پول پس امداز کنم برم برا همیشه پشت سرمم نگاه نکنم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
والا زنی که یه سیلی بهش بزنی دلش برا همیشه میمیره  من از اون روزی که بچمو سقط کرد با مشتاش و ل ...

به حقه این اذان الهی که دستاش بشکنه اون باید قصاص بشه یه بچه‌رو کشته 😢😢😢

من شوهرم خیلی مغرور تو هیگ بحثی نمیاد دلجویی کنه همیشه یه روز نشده من میرفتم اما الان هفت روز به روی ...

منم پشتم کبوده دستام و گردن زخم و زیلیه میبینه کبودیهارو ب روی خودش نمیاره بیشتر میسوزم

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
مادرشوهر تو ظاهر خوبه وگرنه بچشو جوری تربیت میکرد ک دست رو ناموست بلند نکن

مادر شوهر من میدونه پسرش کتکم میزنه الکی میاد بوسم میکنه و بعد یه مدت دعوا را میندازه بینمون مادر پدر خودمم که اصلا زنگی بهم نمیزنن بگن مردی زنده ای همین که ارامششون بهم نخوره من بگم طلاق و ابروشون نره دیگه انگار نه انگار من هستم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
اخی قربون دلت برم خاهری 😭خدابیامرز عزیزانت رو  منم میگم حاظرم کتک بخورم اما زخم زبون نشنوم

فدات عزیز 💜ممنون از همدردیت گلم

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏