2777
2789
چه جوری میفهمی که هردوتاشون تکون میخورن ؟راست میکی خرجشون هم بالاس تازه دنیا بیان با این اوضاع پوشک ...

خدا خودش روزیشونو برسونه.بعضی وقتا هردو رو کامل احساس میکنم اما گاهی نه بخاطر اون زود زود میرم بیمارستان دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.حالت چطوره؟ منکه امروز دوبار تو دسشویی ازخودم رفتم حین بالا اوردن

سلام عزیزدلم . بهترم دوباره میام خونه میریزم بهم . اثرش موقته . ایشالا تموم بشه برا هر دومون . 

فاطی جونم حالت که بد میشه برو تو حمام و صندلی پلاستیکی بزار بشین و زیر دلتم محکم بگیر که فشار به دلت وارد نشه خدای نکرده . 

تو دستشویی و حالت نشستن اونجوری  و حالت ایستاده بده .مراقب خودت باش آب بدنت کم نشه . فشار و قند خونت نیفته . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
سلام .شما هفته چندی؟؟؟

هفته ۲۹. چند روز دیگه ۲۹ تموم میشه

از اول تکوناش کم بود ولی وقتی در روز کمتر میشه دیگه نمیدونم چکار کنم

مال شمام چطوریه؟؟ همیشه تکون میخوره؟؟ تکوناش چطوریه؟؟ ضربست یا مثل کش اومدن یا سفت کردن؟؟

هفته ۲۹. چند روز دیگه ۲۹ تموم میشه از اول تکوناش کم بود ولی وقتی در روز کمتر میشه دیگه نمیدونم چکار ...

پس مث منه هفتت من فردا میرم ۳۰. ببین شما میگی از اول تکوناش کم بوده پس  نگرانیت بی دلیله بعد از خوردن غذا به پهلو دراز بکش تا نیم ساعت حتما حس میکنی شما احتمالا جفتت هم قدامیه که کمتر حسش میکنی. دختر من از اول تکوناش خوب بود الان که دیگه فوتبال بازی میکنه ولی بستگی داره یه وقتا که سردیجات زیاد بخورم حرکتش کم میشه سعی کن گرمی بیشتر بخوری مخصوصا ارده شیره 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
سلام عزیزدلم . بهترم دوباره میام خونه میریزم بهم . اثرش موقته . ایشالا تموم بشه برا هر دومون .  ...

بعد ازظهر. مامانم گفت شاید خونع اذیت میشی بردنم پارک.اونجا افتادم باز .ازضعف.رفتیم نوربیون زدن.بیمارستان زنان بستری هستی؟

پس مث منه هفتت من فردا میرم ۳۰. ببین شما میگی از اول تکوناش کم بوده پس  نگرانیت بی دلیله بعد از ...

اره عزیزم جفتمم قدامیه ولی فک میکردم به این هفته که برسم ضرباتش قوی میشه. اخه گفتم که دوبار زایمان زودرس داشتم تو ۲۸ که حسابی میترسم خیلی کم تکون میخورم فقط واسه دستشویی.قندمم لعنتی کنترل نمیشه نمیتونم چیز شیرین بخورم

شما تکونای جنینو کجا شکمتون حس میکنید بیشتر ضربه هستش یا خودشو سفت میکنه؟

اره عزیزم جفتمم قدامیه ولی فک میکردم به این هفته که برسم ضرباتش قوی میشه. اخه گفتم که دوبار زایمان ز ...

اخی عزیزم شما حساسیتت بیشتره برا تجربه تلخی که داشتی.ان شالله جوجت به سلامت و وقت بیاد همه تلخیاتو پاک کنه.برا من بیشتر اوقات سفت میشه انگار گوله میشه یه طرف دستم‌میزارم روش مث ماهی سر میخوره میره پایین شکمم هم لگد میزنه اخرین سونو بریچ‌بود 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
اخی عزیزم شما حساسیتت بیشتره برا تجربه تلخی که داشتی.ان شالله جوجت به سلامت و وقت بیاد همه تلخیاتو پ ...

اره واسه همین حساسترم عزیزم. دعا کنید واسم

منم سمت چپ همش دراز میکشم پهلوم سفت میشه میفهمم اومده همون سمت ون ۱۵ سونو رفتم بچه سفالیک بود حالا نمیدونم برم یا بذارم ۱۵ شهریور دوباره برم سونو که بشم ۳۲ هفته

سلام

هفته های اخر خیلی سخت تر میگذره .من ماه دردا خیلی اذیتم میکنه 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..