2777
2789
سلام دوستان حدود 20روز پیش بخاطر ان تی بالا جنین 3ماهمو تو بیمارستان با قرص سقط کردم کلی خونریزی کردم ولی روز بعدش خونریزی کم شد الان نمیدونم چرا تموم نمیشه خونریزی نیست مثل لکه بینی اخر پریود رنگش قهوه ایه وهر دفعه دستشویی میرم چند قطره میریزه وبا خوردن کوچکترین سردی یا ترشی از درد رحم وکمر میمیرم چکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
خدایا شکر 

اول یه سونوبقایا بده بعدش آنتی بیوتیکهای که دکترداده رو مرتب مصرف کن اگرهم نداده ازداروخونه بگیر بری بگی میدن بعدشم سردی اینا کمتربخورتایه ماه اینا 

خودشم لکه بینی فک کنم عادی حتی تایه ماه من که سقط وکورتاژ کردم دکترگفت تا۴۰روزعادی من تا۳روزلکه بینی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یه سونوبقایا بده بعدش آنتی بیوتیکهای که دکترداده رو مرتب مصرف کن اگرهم نداده ازداروخونه بگیر بری ...

اره منم همینطورم عزیزم اعصابمو خورد کرده بعضی موقع ها یه ذره سردی بخورم از درد دل وکمر میمیرم دقیقا مثل همون دردی که موقع سقط داشتم خیلی بده 

خدایا شکر 
اره منم همینطورم عزیزم اعصابمو خورد کرده بعضی موقع ها یه ذره سردی بخورم از درد دل وکمر میمیرم دقیقا ...

رعایت کنی خوب میشی من الان ۲ماه ازسقطم میگذره همه رورعایت کردم دیگه دردو ایناندارم زیاد فقط کمرم که ازعوارض امپول بیحسی وگرنه رفتم سونودادم رحمم سالمه برگشته حالت نرمال سردی تامیتونی کم بخوریااصلا نخور من بعدسقط کاچی زیادخوردم

عیر از اریترومایسین قرص دیگه نداد که برای خونریزی شدید بود به من دکتر م هم انتی بیوتیک داد هم قزص متیل ارگونوین داد هم باعث میشه رحم زودتر جمع بشه هم خونریزی بند میاد ، یه سونو واژینال هم بده که مطمئن بشی بقایایی تو رحمت نمونده باشه

عیر از اریترومایسین قرص دیگه نداد که برای خونریزی شدید بود به من دکتر م هم انتی بیوتیک داد هم قزص مت ...

3تا بسته قرص مفنامیک اسیدم داد که بخورم ولی مرتب نخوردم راستش   

خدایا شکر 

من سقطو خیلی دست کم میگرفتم زایمان اولم که سزارین بود سر 20 روز پاک شدم ولی سقط خیلی درد سرش از زایمان بیشتره الان همش سردردم اصلا حوصله واعصاب ندارم 

خدایا شکر 

میفینامبک اسید برای کم کردن درده من که اصلا نخوردم فقط شب اول خیلی درد داشتم برای سقط یه بروفن خوردم همین ، حتمل برو سونو واژینال بده بعدم برو دکتر بگو قرص متیل آرگونوین

ن بهت بده