2777
2789
عنوان

اپیلاسیون در بارداری

852 بازدید | 17 پست

سلام به همه خانوما

دوستان کیا تو بارداری اپیلاسیون انجام دادن؟؟

من از مامای سایت پرسیدم گفتن اشکال نداره انجام بدی . انجام دادم و رفتم دکتر 

از دکترمم پرسیدم . اما گفت اصلا انجام نده تا پایان بارداری

الان استرس دارم کاش اون یه بارم انجام نمیدادم

شماها کدومتون انجام دادین؟

مشکلی نداشتین ؟؟

کل بدن (اضافه ) رو هم برداشتین یا فقط دست و پا؟؟

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان هفت ماهمه هر ماهم انجام میدم، دخترعمومم تازگی زایمان کرده اونم هرماه انجام میداد، اشکالش چیه؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
منم قبل بارداریم انجام میدادم ولی باردار شدم دیگه انجام ندادم چون تو نت خوندم انجام ندادنش بهتره . ح ...

گلم منم باردارم 

از  ژیلت نمیتونم استفاده کنم

اپلاسیون و واجبی هم که میگن ضرر داره

میشه بپرسم شما چطور موهارو از بین میبرید

خدایا خودت کمک کن نی نی کوچولوم سالم و سلامت بیاد تو بغلت. من جز تو کسی رو ندارم
من الان مجبورم با ژیلت بزنم ولی دیر دیر میزنم ۲۰ روز یبار تا خیلی داغون نشه

عه اخه ژیلت بده

کرم موبر خوب نیست؟ 

خدایا خودت کمک کن نی نی کوچولوم سالم و سلامت بیاد تو بغلت. من جز تو کسی رو ندارم