2777
2789
عنوان

وای اخه چرا انقد دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 57 پست
هر غذارو میانگین حساب کنی تو 3 وعده 50 تومن میشه ماهی 4500😑

۱۰۰تومنم حساب کنی بازم ۱۴تومن نمیشه البته با احتساب ۶وعده صبحانه ومیوه واجیل حساب  کردند ایشون 

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
شما پولدار نديدين براتون دروغ به نظر مياد...

من پسر هموم پولداره دو تام زن داده خرج مامانشم میده 4 تام بچه داره هرشبم خونش مهمونه.14 میلیون نشده خوراکش.همیشه میگه 3.4 تومن نصف میکنم این خونه و اون خونه برا خوراک.نفریم 100 ب بچه ها 150 ب ماماناشون

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ گاوداری خفن داشت چوپان میشه دیگه😁 من باور نمیکنم اولش واسه اون کمتر اعصابم خراب میشه ،چون تو سا ...

خخخ اره ادم توجه نکنه اعصابش راحتره

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
این نماینده استان ماست.کلا دیوونس .حرفایی میزنه ادم شاخ درمیاره😐

خخخخ

۱۰۰تومنم حساب کنی بازم ۱۴تومن نمیشه البته با احتساب ۶وعده صبحانه ومیوه واجیل حساب  کردند ایشون& ...

اره دیگه.مگر اینکه هرروز کله پاچه بخورن اونجوری دیگه راس میگه😑3 دست میشه 360😑

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
اون تاپیک کلا به نظرم مبالغه بود ولی خب سه تا خانواده باهم دارن زندگی میکنن.برا هرکدوم ماهی تقریبا۲۳ ...

وا چکاریه واقعا اسراف گناه ,اگه غذایی دست نخورده میمونه بجادورریختن بدن مستحق بهتره 

اره دیگه.مگر اینکه هرروز کله پاچه بخورن اونجوری دیگه راس میگه😑3 دست میشه 360😑

چطوریاس چاق نمیشن

وا چکاریه واقعا اسراف گناه ,اگه غذایی دست نخورده میمونه بجادورریختن بدن مستحق بهتره 

میدونی چون شوهراشون پیش پدرشوهرم کار میکنن و خرج و خرید خونه با پدرشوهرمه یجورایی اذیتش میکنن همش خرج بیخود میتراشن و اصراف میکنن.چون شوهراشون خرج نمیکنن.

اون تاپیک بی پولی رو میگم😊 استارترش تحقیق کرده بود تو تاپیکای قبلی برای اقامت کانادا🙄

عزیزم استارترش جواب داده بود که بخاطر مدارک کاری همسرش میتونن برن، اما پنجاه تومن پول میخواد که ندارن. 

تازه نمونه ای از دروغا اینکه خیلیااز بی پولی مینالن از اینظر که دوساله گوشت نخوردند بعد تاپیک سفر رفتن میزارن

من پسر هموم پولداره دو تام زن داده خرج مامانشم میده 4 تام بچه داره هرشبم خونش مهمونه.14 میلیون نشده ...

حتما اوكادو و اناناس و دراگون و پسته  تو خوردو خوراكش نيست... خريد كردن حدو مرزي نداره

one day i will tango with you