2777
2789
عنوان

لرا بیایید این طرف..

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته مه عروسی کردم اومام ویسیون خوم بچه ماسورم 

مه عروسی کردم افتامه کرج تف د ریش قبلا خرم آباد بیم ههعععییی آخم سی اوسه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من. :)

اگه مهمونم شدی حتما بهت میدم عزیزم

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
کره شیره خور،بیا در خدمتیم عزیزم 

خخخخخخ عزیزی 😁😁😁😁

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
مه عروسی کردم افتامه کرج تف د ریش قبلا خرم آباد بیم ههعععییی آخم سی اوسه 

کرج چشه...گنه؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
😁والا منم اخر نفهمیدم

😬😬 ولي لعنتييي همشون و دوس دارم.. halet khaasa? Cha makayn?  Det o kor hene kora hasen?  اين زبون كدومشونه امشششب اصالتم رو كشف كنم 😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
😬😬 ولي لعنتييي همشون و دوس دارم.. halet khaasa? Cha makayn?  Det o kor hene kora hasen?   ...

خخخ والا بابام ک میگه لکی،بقیه ببینم چی میگن😁

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁