2777
2789
عنوان

کسی تا حالا گوشیش تو آب افتاده

9001 بازدید | 20 پست

خانما گوشی شوهرم افتاد تو آب بعد خشکش کردم با سشوار ،الان صفحه اش روشن میشه ولی لمسش کارنمیکنه؛دوباره خاموش کردم گذاشتم کیسه برنج،بنظرتون درست میشه؟؟؟کسی بوده اینجوری براش پیش اومده باشه؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت

آخه اصلا آب باتری ایناشم نخورده بود،فقط سطح روش بود سشوارکشیدم،فکر نمیکردم چیزیش باشه،پیش خودم افتاد تو آب؛اعصابم خورده😢

خدایا بابت همچی شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید روشنش میکردین سشوارم اشتباه کردین گرفتین روش

من گوشیم توی جیبم بود انداختم ماشین لباسشویی بعدچنددقیقه ازصدای تکون خوردنش تو ماشین متوجه شدم ودرش آوردم دقیقا همینطوری ک شمامیگین شد

کیسه برنج و گرماهم درستش نکرد

ولی فقط تاچش سوخته بود خداروشکر

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم...  

بزار تو برنج ایشالا که درست میشه

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
من مال یکی از اشناها اینطوری شد گزاش کیسه برنج فرداش  درس شد بزار بمونه تو همون کیسع...فقط الان ...

گلم گوسی شوهرم گفتم نه مال من😂😂

خدایا بابت همچی شکرت

نباید روشن میکردی.

واسه من چن روز پیش افتاد

فورا رم و سیم کارتشو درآوردم.

گذاشتم جلو پنجره 2 روز آفتاب خورد خشک شد و مثل قبل. 

نباید سشوار میگرفتی... بعضی سنسوراشو میسوزونه.

یکی دو روزی روشنش نکن. بذار کامل خشک شه.

نباید روشنش میکردین سشوارم اشتباه کردین گرفتین روش من گوشیم توی جیبم بود انداختم ماشین لباسشویی بعد ...

تاچش چند شد؟؟؟؟خیلی ناراحتم،مال شما هم لمسش بود؟؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
واسه من چند روز پیش رفت تو آب. بردم موبایلی آیسی تغذیه اش گفت سوخت،۳۵ تومن گرفت درستش کزد

مال شما صفحه اش روشن نشد یا لمسش کارنمیکرد؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
تاچش چند شد؟؟؟؟خیلی ناراحتم،مال شما هم لمسش بود؟؟؟؟

عزیزم گوشی من سامسونگ جی۷

قبل ازاین گرون شدن یهویی گوشیا بود تقریبا ۲_۳ماه پیش

۲۰۰ شد ک البته مطمئنم کمترشده قطعه ش، چون کلی تخفیف هم داد

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم...  
عزیزم گوشی من سامسونگ جی۷ قبل ازاین گرون شدن یهویی گوشیا بود تقریبا ۲_۳ماه پیش ۲۰۰ شد ک البته مطمئ ...

نه ای جی۲ هست،خداکنه تاچش نباشه😣😣

خدایا بابت همچی شکرت