2777
2789
عنوان

كساني كه بچه دارن، لطفا بخونن...

224 بازدید | 11 پست

دوستان من فتوشاپ كار هستم، قبلا آتليه كار ميكردم اما بعد بچه دار شدن سر كار نرفتم... 

الان تو خونه كار انجام ميدم

همه كاري كه تو آتليه انجام ميدن رو ميتونم انجام بدم، فقط شما عكس رو تو خونه ميگيريد واسم ميفرستيد، با هزينه خيلي خيلي خيلي كمتر از آتليه ها كاري شايسته بهتون تقديم ميكنم، خيليا از كارم راضي هستن و مشتري ثابتن... 

مثل كانالتي ديگه نمونه كار نميذارم چون مشتريام راضي نباشن قرار نميدم عكس رو تو پيجم... 

لطفا اگه بچه داريد يكبار امتحان كنيد

يا پيشنهاد بديد به ديگران...

اگه راضي نباشيد و اشكال از طراحي من باشه، من هزينه رو برميگردونم.

لطفا به پيجم سر بزنيد...

https://instagram.com/photomehr11

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌من میخاج واسه‌مهرماه واسه ۱سالگی دخترم عکس اتلیه داشته باشم....چیکاربایدکنم گلم...میشه راهنمایی کنی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

سلام‌من میخاج واسه‌مهرماه واسه ۱سالگی دخترم عکس اتلیه داشته باشم....چیکاربایدکنم گلم...میشه راهنمایی ...

عزيزم اگه ت ل گ ر ا م داري آيدي PhotoMehr1 رو سرچ كن همه توضيحات اونجا هست ، اگه نداري تل تا همينجا توضيح بدم؟