2777
2789
عنوان

لک های بارداری کمک

67 بازدید | 5 پست

سلام خانما  

من ماه اخر بارداری  دچار کهیر بارداری شدید شدم و تا بعد زایمان هم ادامه داشت و تمام تنم رو گرفته بود الان بعد از یک سال و نیم هنوز لک ها باقی موندن و با وجود استفاده از کرم روشن کننده و روش های طبیعی مثل زدن سدر وماست نرفتن .پوستم  سبزه است و رنگدانه ساز .اگر راهی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

خاکشیر صبحها + عرق کاسنی و شاهتره  یکی از دلایل لک های پوستی و حتی کهیر پاک نبودن کبده با تمیز کردن کبد پوستتون بسیار شاداب می شه امتحان کنید در عرض دو هفته نتیجه می گیرید

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاکشیر صبحها + عرق کاسنی و شاهتره  یکی از دلایل لک های پوستی و حتی کهیر پاک نبودن کبده با تمیز ...

ممنون عزیزم .امتحان میکنم .کهیر بارداری به خاطر تفاوت طبع بچه با مادره  .کهیر های قرمز مثل جوش زدم  .وحشتناک بود.الان لکه های قهوه ای کمرنگ مثل جای جوش رو تمام بدنم پخشه .

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍