2777
2789
عنوان

خواب كودك

57 بازدید | 5 پست

سلام 

من پسرم ٢ سالش هست شبا اينقدر مي شينه تا من و پدرش بريم بخوابيم اصلا با قصه و شعر خوابش نمي بره و حتي حاضر نيست با من يا پدرش بخوابه حتما بايد هردومون بريم بخوابيم خيلي كلافه شدم دلم خوش بود كه شبا يكم مي تونم براي خودم استراحت كنم كه اونم ديگه ندارم كسي مي تونه منو راهنمايي كنه؟

خوب نمیشه الکی بریدبخوابید

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

ازیک ساعتی بعد نورخونه روکم کنید بعد خودتون رو آماده خواب نشون بدید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمیشه الکی بریدبخوابید

پس اين مشاورا چي ميگن قصه بگين براشون اصلا براي بچه من كه به درد نمي خوره ...قصه كه ميگيم بعدش از تخت مياد پايين دوباره بر مي گرده تو سالن اينقدر ميشينه كه ما بريم بخوابيم😲😲

اگر بخوای به تمام حرفهای روانشناس ها گوش کنی و بچه بزرگ کنی که دیگه هیچی هر بچه ای قلق مخصوص به خودش رو داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️