2777
2789

اونایی ک درجریان زندگی منن میدونن ک ب تازگی نامزدیم بهم خورد ه و نامزد سابق نامردم با خواهر جاری سابقم نامزد شده

بابام یه دوست شمالی داره ک از قبل نامزدیم پسره خواستگارم بود نمیدونم چی شده دیشب تو تل گرام یه عکس لاکچری از خودش فرستاده برام میخاد بگه اشتباه کردی منو قبول نکردی؟فازش چیه؟خبر رسیده بهشون ینی؟بچه ها شمارمم خواهرش داشت ازداون گرفتع فک کنم به نظر شما دردش چیه 

درحال حاضر حالم از جنس نر بهم میخوره خواهریا

بخواید عکس نکبتیشم میذارم

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

البته من خطمو ظهر عوض کردم و دلیت اکانت تل گرام زدم تو فاز این موندم با اون هیکل قناصش

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عكس نكبتشو بذار

آخ جوووون من عكس نكبت دووووس😆

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خواهریات  چه به دلم  نشست😍

یجوری شدم

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

😂😂😂نه بابا فك كنم دلش هنوز پيش تويه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بزار ببینم به قیافش چی میخوره

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐