2777
2789
عنوان

امشب خندوانه نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 61 پست

من کلا این رای گیری رو نمیپسندم چون دوتا قوی مثل ابوطالب و محمد جواد میفتن به هم که به اجبار یکی باید حذف شه

و دوتا ضعیف مثل وحید و آیت که یکیشون میاد مرحله بعد. 

باید مثل مرحله اول رای گیری کلی انجام میشد

من به وحید رای دادم نمیدونم والله حس میکنم همه به وحید رای داده باشن

من خودم فقط بخاطر وحید روبیکا نصب کردم و فقط به اون رای دادم دیگه هیچکدوم رای ندادم

وقتی ناراحتم فقط تو هستی که میای صورتم و ناز میکنی و با صدای بچگونه ات میگی ناااشی ناااشی😍دوست دارم پسرمهربونم💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناصر و ابوطالب و امیرحسین و وحید رو دوس دارم تو روبیکا سمت چپی ها رو دوس دارم اونجا اینایی که گفتم همشون یه سمت هست عکسشون😂

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
واییییی چقدر ماهین شماها.چشم حتما میرم میارم که ببینه خندوانه رو.مرسییییییی خوشحالم کردین .بدجور دو ...

آفرین کار خوبی میکنی خیلی خوشحال میشه

وقتی ناراحتم فقط تو هستی که میای صورتم و ناز میکنی و با صدای بچگونه ات میگی ناااشی ناااشی😍دوست دارم پسرمهربونم💋
من کلا این رای گیری رو نمیپسندم چون دوتا قوی مثل ابوطالب و محمد جواد میفتن به هم که به اجبار یکی بای ...

منم از این وضعیت ناراحتم کاش رای گیری بین همشون بود البته من اصلا به محمد جواد نخندیدم تاحالا نمیدونم چرا میگن قوی هست من متین ومحمد جواد رو باورنمیکردن بیان بالا سلیقه ها متفاوته انگار

دخترم به شدت گیر داده بود امشب ببینه خیلی پیگیره این خنداننده شو هستش. من اجازه ندادم با گریه رفت بخ ...

عاره بیارش😁بعضی وقتا کوتاه اومدن باعث میشه تایمای دیگه بیشتر به حرفتون گوش بده..‌‌...

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
ایت بیاد بالا بهتره وحید از فرصت دوباره اش نتونست استفاده کنه.

من تو روبیکا دیده بودم اجرای دوم رو رای دادم بهش تازه شنیدم دوبار اجرا کرده

منم از این وضعیت ناراحتم کاش رای گیری بین همشون بود البته من اصلا به محمد جواد نخندیدم تاحالا نمیدون ...

محمدجواد به خاطر روستایی بودنش و با وجود مشکلی که داره تونسته انقدر خوب اجرا کنه واقعا جای تحسین داره. 

کارش خیلی خوبه و به نظرم ادم موفقی میشه

متین هم خیلی بچه است ولی با این حال خیلی باهوشه. اجرای اخرشم که سه بار متنش عوض شده و گفتن اجازه پخش نداره برای همین مجبور شده یه متن بی مزه رو بیاد استنداپ کنه

در کل من از همشون خوشم میاد چون هرکدومشون یه جور توانایی دارن

ولی هیچ جوره اجرای آیت تو کتم نمیره نمیدونم چرا

محمدجواد به خاطر روستایی بودنش و با وجود مشکلی که داره تونسته انقدر خوب اجرا کنه واقعا جای تحسین دار ...

مشکل محمدجواد چیه؟؟همشون خوبن اما من دلم نمیاد متین بیاد بالا چون امیرحسین حذف میشه دلم نمیخواد محمدجواد بیاد بالا چون ابوطالب حذف میشه کلا نمیشه انتخاب کرد ناصررو خیلی دوس دارم اما علی صبوری هم خیلی خوب بود🤣🤣

پس کی شروع میشه الان شوهرم میاد بریم بیرون میترسم برنامه رو نبینم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗