2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 26 پست
میگه من اگه بمیرم همدسمت زن جماعت نمیرم

خوبه خدارو شکر ولی خب محض احتیاط گفتم ایشونم ک صدسال پیش تو تابلو بازی درنمیاره کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی باهاش مهربونی کن غذاهایی رو ک دوس داره بپز بیشتر بخند والا دوروز دنیا ارزش جنگ و دعوا و اعصاب خوردی نداره شاد باشو قدر همو بدونید 

اخلاقش عوض نشده این علاقه‌ ای نییت یهو به وجود بیاد از اول اینجوری بوده و شما متوجه نشدید

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقش درست نیست الان ادنها حوصله مهمونی رفتن هم ندارن چه برسه مهمونی دادن 

ایشون میگن من اخلاق اجتماعی ندارم...

تازه انتظار داره با کسایی ک بشدت دلمو شکستن و توهین بهم کردند رفت و امد کنم و خیلی خووووب باهاشون برخورد کنم

ببخشید متوجه نشدم

منظورم اینه وقتی متاهله نباید از این حرفها بزنه که سمت زن های دیگه نمیرم چون نباید هم بره حتی گفتنش ایتجوری هم زشته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

معذرت میخوام  اینجور گفتم شوهر منم اوایل که ازدواج کردیم ۲۲ سالش بود خام و بی تجربه از این چرتها میگفت بعد درست شد 

اخلاقش عوض نشده این علاقه‌ ای نییت یهو به وجود بیاد از اول اینجوری بوده و شما متوجه نشدید

از اول این انتظاراتو داشت..ولی باهام مهربون بود...الان دیگه انگار کاسه صبرش لبریز شده...و بدرفتاری میکنه...مبگه من اخلاق تورو دوست ندارم....باید مثله من باشی...باید بپذیری ،ادم باید بره و بیاد تا زندگی کنه

از اول این انتظاراتو داشت..ولی باهام مهربون بود...الان دیگه انگار کاسه صبرش لبریز شده...و بدرفتاری م ...

البته بستگی داره شما چه جوری باشی  اگر زیادی غیر اجتماعی هستی درست میگه 

البته بستگی داره شما چه جوری باشی  اگر زیادی غیر اجتماعی هستی درست میگه

والا با دیگرانن ک حرف نیزنم میگن معمولی هستی، ولی زودرنجم...دوست ندارم با کسایی ک بهم بشدت بی احترامی کردند برم و بیام

والا با دیگرانن ک حرف نیزنم میگن معمولی هستی، ولی زودرنجم...دوست ندارم با کسایی ک بهم بشدت بی احترام ...

من الان  کمی بی حوصلم والا ازت میپرسیدم دقیقا چی بوده مسیله تا راهنماییت کنم‌ دوست داشتی ریپلای کن بگو بعد میام جواب میدم 💖

بنظر من ادم تو زندگیش یکی دو تا دوست خانوادگی باید داشته باشه ک رفت و امد کنه، نه دویست تا...یا اگر کسی به فرض فحش بهت داده رو نباید باهاش بریرو بیا!مگه ادم برا خودش ارزش قائل نباشه
بنظر من ادم تو زندگیش یکی دو تا دوست خانوادگی باید داشته باشه ک رفت و امد کنه، نه دویست تا...یا اگر ...

من میگم دوست خانوادگی کلا باید دورش خط کشید تو فامیل باید با پدر و مادر و خواهر و برادرها ارتباط داشت اونم طبق اصول

من میگم دوست خانوادگی کلا باید دورش خط کشید تو فامیل باید با پدر و مادر و خواهر و برادرها ارتباط داش ...

ببخشید رفتم سر بچه...

خب ایشون کلل نظرش این نیست!

ی جور خودخاهیه نظرش

منم خسته شدم و مقابلش ایستادم...اونم بهش برمیخپره و رفتاراش عوض شده