2777
2789
عنوان

حموم نی نی واسه اولین بار😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاخدا چه کلی میندازید😂😂😂منم بچم به دنیا نیومده تو شکممه خودم میبرمش حموم😁😁😎😎

کل و این چیزا در حد من نیست عزیزم. برام جالب بود که مادرا می ترسن تنهایی بچه رو بشورن خواستم تجربه امو با بقیه در میون بذارم.

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
کل و این چیزا در حد من نیست عزیزم. برام جالب بود که مادرا می ترسن تنهایی بچه رو بشورن خواستم تجربه ا ...

ایول واقعا منکه کلا الانشم گاهی ترس برم میداره یعنی اصلا بلدم باهاش زندگی کنم یانه😱😱 اذیتش نکنم😱😱واسه من اولیه

بله تازه تو بیمارستا به پهلو میخوابیدم و خودم شیرش میدادم من یک فوق قهرمانم    

ببین عزیزم شنیدید که زایمان های طبیعی افراد متفاوته؟

برای سزارین هم همین طوره.من واقعا حالم خوب نبود.فشارم بالا بود.دو تا سرم توی دو تا دستم.ورم وحشتناک و درد خیلی زیاد.به سختی نفس میکشیدم.

اوووووف خدا رو شکر که گذشت.دیگه هیچ وقت دوست ندارم اون روزا رو تجربه کنم.

خدا کوچولوتون رو سلامت نگه داره عزیزم😘

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اعععع؟؟؟ولی من ب خواهرزادم دوماهه بود بستنی دادم ک😨

عزیزم بیست ساله مامان شدی؟

توان پذیرفتن مسئولیتاشو داری؟

ازپسش برمیای؟

من بیست سالمه دارم مامان میشم خ استرس دارم شوهرمم هی بم میگه برات زود بود😔

ببین عزیزم شنیدید که زایمان های طبیعی افراد متفاوته؟ برای سزارین هم همین طوره.من واقعا حالم خوب نبو ...

ای وای عزیزم چقد سختی کشیدی

قربونت برم خدا نی نی شماهم حفظ کته

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
وااااای چ دکتر بدی بوده پس

دکترم بد نبود.۶ روز تو بخش نوزدان که نمیتونستم درست برم حموم.و آلودگی باعث عفونت شد.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
یاخدا چه کلی میندازید😂😂😂منم بچم به دنیا نیومده تو شکممه خودم میبرمش حموم😁😁😎😎

😂😂😂😂😂😂

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
وااااای چ دکتر بدی بوده پس

دکترم بد نبود.۶ روز تو بخش نوزدان بودم که نمیتونستم درست برم حموم.و آلودگی باعث عفونت شد.