2777
2789

زن جماعت موجود بدبختيه كه يه عمر بخاطر ابروش همه چيو تحمل ميكنه ،براي زنانگيم متاسفم كه از ترس بي ابرويي نميتونم شوهرمو ادب كنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای بچه ها منم نمی‌دونم چرا استرس میگیرم یا عصبی میشم سرم و پاهام و دستام بشدت درد میگیره نمی‌دونم چه ربطی داره،عزیزم یه چایی با بهار نارنج یا چوب دارچین بخور یکم استراحت کن انشاالله بهتر میشی

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹
چی شده گلم

سر كوچكترين چيزا دعوامون ميشه بعد تو دعوا به بدترين شكل حرف كيزنه ميگه تو اخلاقت گنده تو عقده ييي من بخاطر بچه با تو موندم ،ميگه نكنن به خودت ميگي كه من حتما چيزيه م كه اينطوريه ن باهام 😞جلو مامانم جلو بچه همه جور رت و پرتي ميگه 

اشتباه فکر میکنی ‌.‌‌‌‌... میشه ادبش کرد از آبرو نترس 

ميدونم بخاطر بچه نميتونم ازش جدا شم اونم بعد يه ازدواج نا موفق ،ميگم حداقل ابرومو نبرم 😞الكي الكي ابروم ميره دوباره بايد برگردم 

اخه چرا ميگيد مهرتو بزار اجرا  مگه به همين اسونيه

اخه مهرمو اجرا بزارم مشكلم حل ميشه؟بدترم ميشه همه دردا از بچه س بخاطر بچه ادم مجبوره تحمل كنه اونم مني كه تو اين زندگي موندم قهر كردن فقط نتيجه ش بي ابرويي پيش فاميلامه و بس