2777
2789
عنوان

ماه سوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 14957 بازدید | 71 پست
من بهت تبريك گفتم جواب ندادي 😒

کوجاااایی عزیزم شرمنده بخدا قسم ندیدم.ببخشید .یادته چقدر با تاپیک مزاج شناسی کمکم کردی😘😘😘😘

قربونت برم من بابت تیریکتم تشکر میکنم واز ته قلبم از خدا می‌خوام هرررررچیزی آرزوته در ی چشم بهم زدن هدیه کنه بهت

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا پسره که ان تی بهتون احتمال پسر بودن رو داده. هرکی جنسیت نی نیش قطعی فهمید بیادتو این تاپیک ...

چشممم حتما میام میگم ولی یه ماه دیگه دقیقشو میفهمم

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
کوجاااایی عزیزم شرمنده بخدا قسم ندیدم.ببخشید .یادته چقدر با تاپیک مزاج شناسی کمکم کردی😘😘😘😘 قربو ...

فداتشم عزيزم مرسي از دعاي خوبت موقع زايمانت دعا كن خدا اين دردونه منو هميشه سلامت برام نگه داره 😍😍😍😘😘😘♥️

به دردت خورد حالا عزيزم ؟؟؟ 

انشالله به سلامتي و با زايمان راحت بغلش كني 😍😍 ديدم نوشتي لكه بيني داري از دكترت بخواه برات قرص منيزيوم بنويسه دهانه رحمت رو محكم بسته نگه ميداره و يبوست بارداري هم نميگيري. صبح ناشتا بخور مثل قرص جوشانه .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

سلام بچه ها من ان تی رفتم اما نی نی پاهاش بسته بود

دکتر گفت چون جفتت قدامیه احتمالا دختره

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
کوجاااایی عزیزم شرمنده بخدا قسم ندیدم.ببخشید .یادته چقدر با تاپیک مزاج شناسی کمکم کردی😘😘😘😘 قربو ...

میگم  سه روز ته گلوم بوی بدی میده هرچی مسواک و اب نمک میزنم فایده نداره .طبیعیه اینم؟

خدا جون ممنون   

منم جفتم لترال راسته.به نظرت نی نی م چیه؟

نمیدونم عزیزم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
میگم  سه روز ته گلوم بوی بدی میده هرچی مسواک و اب نمک میزنم فایده نداره .طبیعیه اینم؟

شاید از معدت باشه عزیزم .ببین چی میخوری اینجوری میشی؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
فداتشم عزيزم مرسي از دعاي خوبت موقع زايمانت دعا كن خدا اين دردونه منو هميشه سلامت برام نگه داره 😍😍 ...

ایشالله که خدا تو و دردونه نازت رو واسه هم همیشه نگه داره و همیشه شاهد خوشبختی وموفقیتش باشی.چششششم حتما دعات میکنم دوست خوب و مهربونم .خییییلی عالی بود و کمکم کرد مشکلات گوارشیم حل شد و فهمیدم مشکلم از چی بوده دست گلت درد نکنه.

حتما این سری رفتم میگم برام بنویسه فدات شم که همیشه به فکرمی وکمکم میکنی😍😍😘😍

ایشالله که خدا تو و دردونه نازت رو واسه هم همیشه نگه داره و همیشه شاهد خوشبختی وموفقیتش باشی.چششششم ...

فداتشم عزيز دلم خيلي خوشحالم كه به خواستت رسيدي و خيلي خيلي خيلي به خاطر دعاهاي قشنگت ازت ممنونم ، 

خيلي خوشحالم كردي و بهم حس خوب دادي 😍😍😍😍

انشالله بيام تاپيك زايمانت تبريك بگم 😍😍😍♥️♥️😘😘😘راستا تاپيك غذاي كمكي بچه و روانشناسي كودك هم دارم برات 😂😂😂😂 از الان روانشناسي رو توصيه ميكنم بخوني حتي افلاين وقت داشتي .♥️♥️😍

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️