2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💕💕

طرز تهیه انواع #سویق برای غذای کوچولو هاتون 👇👇

#سویق_گندم:

آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.

سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..

حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.

#سویق_جو:

مثل سویق گندم دست می آید.

#سویق_برنج:

هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد .

#سویق_عدس:

چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.

#سویق_سنجد:

ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.

بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.

گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.

حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید

#سویق

امام صادق (علیه السلام) می‌فرمایند: «السویق ینبت اللحم ویشد العظم» یعنی

«سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان می‌شود.»

وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی سویق گندم و جو، و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر می‌شود. یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است.

در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی«(سویق) به سفارش وحی درست شده.»

(المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج۲،ص۴۸۸)

* سویق به دو روش ساخته می‌شود در روش شیعیان ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرام ‌آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت می‌دهند سپس آرد می‌کنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود  

*نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.

*مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذا خوری) صبح ناشتا می‌باشد. و کودکان نصف قاشق غذا خوری.

و اما طرز تهیه سویق:

سویق گندم:

خود گندم را آرد و آردش را تفت دهید و سپس الک کنید.

سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید.

حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.

.

سویق جو:

مثل سویق گندم به دست می آید.

.

سویق برنج:

هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد .

سویق عدس:

چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.

سویق سنجد:

ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.

بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.

گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.

حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.

سویق سیب:

سیب را بتدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آنرا پودر کنید.

*سویق نخود: نخود را آسیاب کرده و بدون آب و روغن تفت دهید.

*سویق کامل: تمام سویق های نام برده را مخلوط کنید.

*سویق کودک: تمام سویق های نام برده را مخلوط کنید و کمی شکر سرخ(منظور نیشکر است نه چغندر که همان شکر سفید است) رابه آن اضافه کنید.

*دلیل اضافه کردن شکر سرخ??

*امام صادق علیه السلام: به کودک سویق با شکر بدهید ،زیرا گوشت رامی رویاند و استخوان را تقویت می کند

۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد.

2- توجه کنید که تمام سویقها بدون آب و روغن تفت داده شود.

---------------------------------------------

لینک گروه طب النبی👇👇👇

https://t.me/joinchat/AAAAAEE4jOKn0fPlaSCS3Q

همیشه ۱۸ساله هستم  

سویق واسه بچه عالیه از 6 ماهگی به بعد بده 

من همکارام استفاده میکردن خیلی راضی بودن منم خودم خریدم حرف نداشت  البته من از یه شرکت معتبر خریدم 

اسم شرکت مکمل مطهر هست کارش کلا مکمل غذایی اسلامیه  و سیب سلامت هم دارن 

این آدرس سایتشونه 

https://www.mokamelmotahar.ir/shop-2/

زیر هر محصول لینک دیجی کالا رو گذاشتن  من بار اول از دیجی کالا خریدم حالا بسته 6 تایی رو از خود سایت می خرم با پست ارسال میکنن 

واسه کودک ساده داره که میریزی توی غذاها و طعم دارهم داره که باشیر قاطی کنی بچه خوشش بیاد 

در کل من استفاده کردم خیلی عالی بود فقط مارک متفرقه و عطاری نخرید من خواهرم خرید واسه دخترش اصلا اثر نداشت معلوم نبود چی بهش دادن ولی من خودم از این مارک  مکمل مطهر استفاده کردم عالی بود 

من خودم از ۶ ماهگیش شروع کردن به دادن سویق مثله سرلاک میمونه از یه جای معتبر میخرمش چون نمیشه از هرجایی خرید از یه خانمی خریدم اینم شمارش ۰۹۲۲۷۸۴۳۷۲۱ همه چی هم داره همش هم اصل داروهای درمانی زیبایی