2777
2789
عنوان

فروشنده فرش

185 بازدید | 12 پست

میخوام تو نمایشگاه فرش استخدام شم...چکار کنم یه فروشنده خوب بشم؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

شوهر من فرش فروشه باید شیرین زبون و مهربون باشی و بتونی حتی بدترین فرش رو جوری با صحبت کردنت جلوه بدی که انگار خاص ترین فرشه شوهر من اینجوریه وقتی مشتری براش میاد رو یه فرش جوری از نقشو نگارش تعریف میکنه که انگار تابلو نقاشیه  رنگارو بشناسیو راجبشون حرف بزنی و بگی مبلو دکراسیون چه رنگیه و بدونی چه رنگی روح میده به خونه و بهترینو بهش معرفی کنی

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم
شوهر من فرش فروشه باید شیرین زبون و مهربون باشی و بتونی حتی بدترین فرش رو جوری با صحبت کردنت جلوه بد ...

من اشنایی با فرش ندارم از شوهرت بپرس چطوری طرح فرشارو یاد میگیره؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یه مشتری اومد و فرشی که سال ها بود کسی نمیخریدش رو دید و بی تفاوت ردش کرد و شوهرم گفت لازم نیست از من خرید کنید قطعا فرش های زیبا تری هم تو بازار هست نظرتون رو جلب کنه ولی ضرر نداره به این فرش یه گاه کنید گلا و حاشیه و ترکیب رنگ ادمو به بهشت میبره  رنگ ابی و سفیدی که توش به کار رفته به ادم ارامش میده انقدر چرتو پرت گفت زنه برگشت گفت وااای دلم نمیاد اینو زیر پا بندازم حیفه😅😅😅😅😅😅😅منو میگی میخواستم یه سیلی به زنه بزنم بگم به خودت بیا این فرش سالهاست خاک خورده قراره تا هفته دیگه اگه فروش نرفت بدیمش به خیریه😅😅😅😅😅

یه بار یه مشتری اومد و فرشی که سال ها بود کسی نمیخریدش رو دید و بی تفاوت ردش کرد و شوهرم گفت لازم نی ...

واقعا شوهرت شاهکار کرده...اعتماد به نفسش بالاست

خیلی زبون بازه یه فروشنده ی خوب نونش رو از زبونو چهره و اخلاقش در میاره  

طرح فرشا سخته وگرنه مشکلی ندارم...شوهرت کجا کار میکنه...کدوم نمایشگاه؟

شوهر من فرش فروش نمایندگی فرش مهستان رو داره تو شهرستان بروجرد 

موفق باشی عزیز ....مرسی بخاطر راهنمایت..

طرح فرشا سخته وگرنه مشکلی ندارم...شوهرت کجا کار میکنه...کدوم نمایشگاه؟

لازم نیست همرو بلد باشی ادمای عادی سر در نمیارن گاهی که مغازه نیست کسی میپرسه این چه طرهیه من الکی میگم طرح کازوکی 😅😅😅😅 چه میدونه طرف بعد شوهرم کلی میخنده 

فقط شما و همسرتوت تو مغازه هستید؟