2777
2789
عنوان

سوال اشپزی

45 بازدید | 3 پست

میخواستم ارد سوخاری درست کنم تو اینترنت نوشته بود پودر نون رو یه کم تفت میدیم تا قهوه ای شه، حالا من نمیدونم خوب تفت دادم یا نه،اگه بیشتر تفت خورده باشه بخوام مرغ رو باهاش سوخاری کنم نمیسوزه؟

تلخ میشه نکن. برا مرغ سوخاری ارد سوخاری پانکو بخر که دونه درشته خیلی عالی میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آرد سوخاری خانگی باید نان باگت رو بگذاری داخل فر تا حدی که کاملا خشک بشه بعد پودرش کنی. 

تفت بدی تلخ میکنه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز