2777
2789

بچه ها من زودپز برقی چند کاره فلر خریدم  الان دو  دلم میگم کاش از این پلوپزهای چندکاره میگرفتم ! تا عصر میتونم برم تعویض کنم 

مثلا پلوپز فیلیپس رو آیا میشه بعنوان زودپز هم استفاده کرد ؟

پلو پزها درشون جدا نمیشه برای شستشو ، پس چطور وقتی خیلی کثیف میشه راحته تمیزکردنش؟

کدوم یکی غذاهارو سریع تر و بهتر آماده میکنه ؟

تورو خدا راهنماییم کنید کارایی کدومش بهتره ؟

ظاهری که پلوپزها خیلی قشنگتر بودن اما زودپزفلر بنظرم کارآمدتر اومد.

از تجربیاتتون بگید

توروخدا نگید تو این گرونی دلت خوشه بجای طلبمون باید از مغازه ی یکی از اشناها چیزی بخریم

که من واااقعا احتیاج شدید به یه وسیله ی خوب دارم که سریع غذا رو بپزه هرچقدر پرکاربردتر بهتر

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیرم من زود پز چون خیلی استفاده نمیکنم زود مز گازی گرقتم 

اما پلوپزم چند کاره میدیاس 

درش جدا نمیشه کثیف ک میشه با جوش شیرینو مسولک تمیز مسکنم 

توش فقط سبزیحات و سوپ و برنج و ماکارونی و کیک و ماست درست میکنم ازس راضیم هم از بخار پزش هم ارام پزش کلا از همه چیش 

ولی هیچ وقت کارایی زودپزو نداره 

😘واسم صلوات بفرستید😘

نههه بنظرم زودپز بهتره تو پلوپز 4ساعتم حتی اگه بزنی روزودپز طول میکشه یه خورش بپزه

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇
همین زود پز برقیه مگه چند کاره نیست؟یعنی هم زودپز هم پلوپز هم ارام پز هم سرخ کن؟

چرا عزیزم چندکاره ست 

میترسم اون پلوپزها چون جدیدترن  کارایی شون خیلی بهترباشه

پلوپز من هم زود پزه هم بخار پز  آلمانیه 

منوی پخت گوشت هم داره،خیلی خوبه بنظرم

دیگه زود پز جدا نخریدم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
من پلوپژ ارامپز ۱۷ کاره دارم عالیه خیلی از غذاهامو با اون درست میکنم بخصوص انواع خورشت و سوپ

پلو پز 17 کاره چه مارکی ؟

درش راحت تمیز میشه ؟

پخت برنج چقد طول میکشه؟

گوشتو خوب میپزه ؟  تو چه تایمی؟

برنامه ی پیتزا هم داره؟

مثلا گوشت چقد طول میکشه تا خوب بپزه؟ یا برنج ؟

من داخلش می ریزم بعد خودش زمان میده که چقد نیازه معمولا بین45دقیقه تا1ساعت آماده اس، بعد میره رو حالت گرم نگهدارنده تا هر وقت که خودت بری از برق بکشی

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔