2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استادتر منم میخوام برم شما کی میری؟زبان خوندی؟

باید بری وزارت بهداشت لیست رشته و دانشگاه هایی که قبول دارن رو بهت میگن

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
استادتر منم میخوام برم شما کی میری؟زبان خوندی؟ باید بری وزارت بهداشت لیست رشته و دانشگاه هایی که قب ...

والا تازه دارم پرس و جو میکنم دانشگاه های که وزارت بهداشت مدرکشو قبول دارن شرایطشون سخته

از کجا اینو میدونی؟؟؟

دانشجو پزشکی هستم و از دانشجوها داریم کسایی که از اوکراین و اینا اومدن. هزینه پردیس میدن و یه هزیته ای هم واسه جابهجاییشون

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
والا تازه دارم پرس و جو میکنم دانشگاه های که وزارت بهداشت مدرکشو قبول دارن شرایطشون سخته

آره متاسفانه... 

من رو آلمان فکر میکنم

دانشجو پزشکی هستم و از دانشجوها داریم کسایی که از اوکراین و اینا اومدن. هزینه پردیس میدن و یه هزیته ...

من شنیدم ۷۲ واحد باید پاس کنن بعد آزمون بدن 

آره متاسفانه...  من رو آلمان فکر میکنم

المان یا باید ایران پزشکی قبول شده باشید یا اینکه اونجا آزمون‌ورودی بدید که حتی قبولیش واسه خودشون سختهدچه برسه به مهاجر

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1