2777
2789
عنوان

رفتار خانوادم با شوهرم😢

2587 بازدید | 74 پست

سلام 

من الان یه سال عقد کردم و خانوادم با ازدواجمون مخالف بودن..و خواهر بزرگم خیلی از شوهرم بد گویی میکرد پیش مامانم...خانواده شوهرم خیلی مهربون و ساده هستن..وضع مالیشون مثل خودمونه ولی ما بیشتر به ظاهر خونه و لباسامون اهمیت میدیم ... از روز اول خواهرم خیلی جبهه میگرفت در مقابل شوهرم و خیلی کم محل میکرد شوهرمو و مامانمم هیچی بهش نمیگفت و فقط میخندید...من از شوهرم دفاع میکردم و مامانم میگفت تو مارو میفروشی به اونا...خواهرم وقتی نامزد بود شوهرش که میومد من خیلی خیلی بهش احترام میذاشتم هر خوراکی که دوست داشت درست میکردم براش ... ولی شوهر من تا میاد خونمون خواهرم کم محلشون میکنه و میره یه جای دیگه میشینه و هی میگه هوا گرمه ..وقتی شوهر بانو هست من معذبم و ...مامانمم همش طرف خواهرمو میگیره منم میگم منم گرممه پیش شوهرتو لباس پوشیده میپوشم ولی نمیگم...یا مثلا وقتی شام دعوت خونمون ..خواهرم با یه لحن خیلی بد میگه مگه شوهر توام دعوته؟؟ من خیلی ناراحت میشم..

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

تو هم همون رفتارو با شوهر اون بکن. ببین. خوب میشه یا نه 😒😒😒😒😒😒😒😒

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

مامانم بین منو خواهرم و شوهرامون خیلی فرق میزاره...اصلا کار خوب مارو نمی بینه...خواهرم هر حرف بدی بزنه مامانم باز ازش دفاع میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم همون رفتارو با شوهر اون بکن. ببین. خوب میشه یا نه 😒😒😒😒😒😒😒😒

مامانم دعوام میکنه و میگه شوهرت فاصله میندازه بینتون

بعدش با خانوادت صحبت کن بگو. دوس دارین. بین ما اختلاف بیوفته. ؟و تعریف کن. که خانواده شوهرت بهت احترام میزارن   بگو با این رفتاراتون. فقط زندگی منو خراب میکنین 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مامانم دعوام میکنه و میگه شوهرت فاصله میندازه بینتون

بگو شوهر. من که بی احترامی نمیکنه.   خواهرمه که فاصله انداختخ بین. من و شما. 

بعدش با خانوادت صحبت کن بگو. دوس دارین. بین ما اختلاف بیوفته. ؟و تعریف کن. که خانواده شوهرت بهت احتر ...

شوهر خواهرشو كه كم محل كنه درست ميشن.بعضيا متاسفانه زبون و رفتار خوش رو درك نميكنن.

من بابام بين شوهر من و شوهر خاهراام فرق ميزاره،شوهرم خيلي پسر خوبيه و سر زبون داره ولي باز فرق ميزاره منم هيچي نميگم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

شوهرم چندبار به مامانم پول قرض داد وقتی چک داشت مامانم....بار آخر شوهرم گفت ندارم...مامانم گفت بانو النگوهاشو بفروشه قرض بده بهم و شوهرم نذاشت ..گفت نه...

مامانم از اون روز خیلی خیلی با شوهرم بد شده همش تیکه میندازه بهش...شوهرم وقتی رفتار مامانم و دید خیلی کم میاد خونمون... موقع مهمونی ها مامانم شوهرمو دعوت نمی کنه و من خیلی ناراحت میشم...تا این که دیروز علنا گفت من خوشم نمیاد شوهرتو ببینم ازش بدم میاد ..روی منو نگرفت واسه النگوهات...خواهران ازش خیلی بدش میاد