2777
2789
عنوان

بچه ها ترش کردن معده واسه چیه ؟

13048 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ترش کردن معده و ضعف کردن مداوم نشانه چه بیماریه؟؟😕😕😕

دو سه روزه بشدت ضعف میکنم

حتی وقتی یه ربع از غذا خوردن میگذره

نزدیک پریودمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه بارداری من اوایل بارداریم همینجوربودم اصلاسیرنمیشدم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
واسه من تو بارداریم خیییییلی ترش میکرد ک میگفتن داره بچت مو درمیاره

نه بابا...هورمون بارداری باعث شل شدن دریچه معده به مری میشه و اسید معده وارد مری میشه و سر دل میسوزه و ترش میکنه .... منم هستم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
نه بابا...هورمون بارداری باعث شل شدن دریچه معده به مری میشه و اسید معده وارد مری میشه و سر دل میسوزه ...

منم دارم شدیدا باید چکار کنیم.شما چکار میکنید؟من آبم میخورم ترش میکنم و سر معدم عین سنگ میشه

منتظر اتفاقای خوبم ...  

من قبل بارداری هروقت ترشی میخورم اینطوری میشدم هروقت شیرینی زیادم میخوردم اینجوری میشدم حالا ک باردارم کلا سردلم میسوزه ولی ترش نمیکنم.من ب بعضی غداهاقبل بارداری معدم عکسولعمل نشون میدادمثل ترشی شیرینی پرتقال بادمجون 

منم دارم شدیدا باید چکار کنیم.شما چکار میکنید؟من آبم میخورم ترش میکنم و سر معدم عین سنگ میشه

تو کلاس بارداری بهمون یه ورزش یاد دادن اونو انجام میدم بهتر میشم و اینکه حجم غذاهاتو کم کن ولی وعده هاشو زیاد.... موقع خواب هم سرت یکم بالا باشه و ترشیجات هم اصلا نخور

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود