2777
2789
عنوان

فرکننده مو

1450 بازدید | 22 پست

میشه راهنمایی کنید کی فر‌کننده درشت گرفته  آیا راضی هستی    قطرش چنده و چه مارکیه و چند گرفتین

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

😑من ی بابلیس جدیدا خریدم 

۲۸۰ 

مکس🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااالیه سریع داغ میکنه 

الان میفرسم

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
از مشخصات‌رو کارتونش عکس بگیر   از کجا خریدی  مدلش چیه

کارتونش تو انبار ک 🙄نیستش اینجا

از مشخصات‌رو کارتونش عکس بگیر   از کجا خریدی  مدلش چیه

ما ی جا اشنا داریم من همه وسایلامو پیش اون میگیرم همیشه ام بهترین مارکاشو بهم معرفی میکنه ی اتوموخریدم پنج سال پیش تا بزنی ب برق داغه هنوز دارمش عاااااالیه 

مبارکت‌باشه عزیزم

مرسی گلم😘😘😘

ما ی جا اشنا داریم من همه وسایلامو پیش اون میگیرم همیشه ام بهترین مارکاشو بهم معرفی میکنه ی اتوموخری ...

میشه اسم اتو موتو بگی.اگه امکانش هست عکسشو بفرستی

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
میشه اسم اتو موتو بگی.اگه امکانش هست عکسشو بفرستی

فلیپس🙄بعله عزیزم الان میفرسم