2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

551 بازدید | 14 پست

یه مدتی خیلی سرد شد ه اصلا رابطمون خیلی کم شده میاد خونه باهام حرف نمی زنه بغلش میکنم میگه برو اونور خیلی میترسم نکنه پای کسی درمیون وقتی هم میریم بیرون خیلی نگاهش به اطراف هست تموم خانوم هارو می بینه تو خونه بامن شوخی نمیکنه بعد وقتی ازجلو در مغازه رد میشم با خانوم ها میخنده یا بهشون احترام میزاره حالم خیلی بده توروخدا من چیکار کنم بخدا هم هیکلم خوبه هم قیافم اخه چرا بامن سرد شده همش قربون صدقه اش میرم خیلی هم دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم خانوما به جای اینکه همیشه من ناز کنم اون بیاد طرفم برعکس من میرم سمت اون حتی سه ساله زنشم یه بار نگفته این لباس چقدر بهت میاد چه خوشگل شدی اصلا هیچی نمیگه بهم حالم بده کمکم کنید

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

مثل مني🙁🙁🙁

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یبار تاپیک زدم شوهرم نمیاد سمتم من باید برم سمتش ۱۰نفر گفتن دوستت نداره باهات حال نمیکنه ازت زده شده...

یسریا نسخه ی جدایی پیچیدن واسم،متاسفانه بعضی از راهنماییا خونه خراب کنه 

مواظب زندگی هم باشیم دوستان

بی ربط بود ولی دوست داشتم بگم

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

خب نگاه کن ببین اون خانوما چه جاذبه ای دارن که توجه همسرتو جلب میکنن احساس میکنم زندگیت یکنواخت شده

ممکنه اون زنا با همسرت شوخ طبع باشن ولی تو اینطور نیستی یعنی جو خونتون هیجان نیاز داره

یه هیجان مثل مسافرت یه تغییر بزرگ تا توجه همسرت جلب بشه

خو چیکار کنم وقتی اون طرفم نمیاد حتی بوسم نمیکنه بخدا

لوسش کردی دیگه

جاتونو عوض کردی،حالا باید خودتو بکشی تا دوباره هرکی برگرده سرجاش

میگن زن نازه مرد نیاز

باس اون نازتو بخره

روشتو تغییر بده،بخاطر خودت،اگرنه نابود میشی

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )
خب نگاه کن ببین اون خانوما چه جاذبه ای دارن که توجه همسرتو جلب میکنن احساس میکنم زندگیت یکنواخت شده ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم خستم احتیاج به محبتش دارم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

خب اینارو براش توضیح بده بگو من بجز تو کسیو ندارم و به محبتت نیاز دارم چون تکیه گاهمی بهش پیشنهاد پیاده روی شبانه بده براش غذای جدید درست کن یه کاری کن جو خونت عوض بشه باهاش شوخ طبع باش 

مسافرت حتما برو

ب خوت برس ببین چه رنگی دوس داره اونو بپوش ..‌ لباسای باز بپوش اول از همه هم بخودت اهمیت بده خودتو دوست داشته باش ... بهش بگو وقتی من با مردای دیگه بخندم دقیقا همون حسی رو پیدا میکنم ک تو میکنی ی جوری بفهمون ک ناراحت میشی 

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری