2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ی چالش خوووووب

95 بازدید | 15 پست

بنظرتون آخر سریال پدر چی میشه!!حامد زنده اس؟؟؟ لیلا ازدواج میکنه ؟؟؟ داماد خانواده چی میشه ؟؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوووووبت این بود؟ شرمنده الان حوصله فک کردن ندارم

🤣🤣🤣🤣چقد خسته ای ....اره خیلی ذهنم درگیره بنظرم حامد زنده اس ...

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
با اون فیلم مزخرفشون

وای من عاشق حامدم چقد باحاله چقد با زنش راه میاد چقد توجه ومحبت میکنه 

نه بابا مرده 

حامد تو پیجش عکس فیلمنامه شو گذاشته بود 

اون تیکه که حامد تصادف میکنه براش نوشته بود این آخرین سکانسی هست که حامد رو زنده میبینین

بعد خودش نوشته بود که حامد تا آخر فیلم هست 

مرده ولی این لیلا همش یادش میاد یا خوابشو میبینه

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
نه بابا مرده  حامد تو پیجش عکس فیلمنامه شو گذاشته بود  اون تیکه که حامد تصادف میکنه براش ...

😭😢😢😢جدی !!!چجوردلشون میاد ...حامد تو سریال سایه بان هم هست ولی اینجا خوبه

من این فیلمو نصف و نیمه دیدم میشه بگید حامد چی شده که کسی نمیدونه زنده س یا نه؟

یه تیکه از فیلمو دیدم فاتحه و تشیع جنازه حامد رو نشون میداد اگه معلوم نیست زنده س یا مرده پس اون جنازه چی بود؟

من این فیلمو نصف و نیمه دیدم میشه بگید حامد چی شده که کسی نمیدونه زنده س یا نه؟ یه تیکه از فیلمو دی ...

حامد و خانواده لیلا رفتن شمال ...بعد هیچی رو دیگه نشون نداد فقط تماس گرفتن با داماد خانواده ک حامد تصادف کرده و خانواده لیلا ...فقط دامادو بردن برا تشخیص اینکه جسد حامده یا ن ....بنظرم مشکوکه شاید زنده باشه و داماد بخاطر اینکه گندکاریش لو نره اینکارا رو کرده