2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم . اسپری خامه هم داریم اما مثل کف میمونه و اصلا خوشمزه نیست فقط برای تزیین و گل روی کیک استفاده میشه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام عزیزم . اسپری خامه هم داریم اما مثل کف میمونه و اصلا خوشمزه نیست فقط برای تزیین و گل روی کیک اس ...

سلام عشقم مرسی که جواب دادی خیلی هنرمندی اینقد دوست داشتم باهات حرف بزنم تو تایپیکام نگاه کن واست تایپیک زدم خوشبحال شوهرت تورو داره

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
سلام عزیزم . اسپری خامه هم داریم اما مثل کف میمونه و اصلا خوشمزه نیست فقط برای تزیین و گل روی کیک اس ...

جاریم پس فرداشب واسه اولین بار قراره بیاد خونمون میخوام ژله سه رنگ درست کنم روش خامه بریزم و یه تیکه میوه وترافل بنظرتون خوبه؟پس خامه کیلیوی بگیرم؟

جاریم پس فرداشب واسه اولین بار قراره بیاد خونمون میخوام ژله سه رنگ درست کنم روش خامه بریزم و یه تیکه ...

نه ژله های چند رنگ دمده شده و تکراری یه چیزی جلوش بزار که تا حالا ندیده باشه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره عزیزم بگو میخوای چیکار کنی 

بنظرتون دنت خوبه درست کنم؟البته تاحالا درست نکردم...بعدش پس خامه از قنادی ازاین کیلوی ها بگیرم واسه تزئین ژله ام؟؟

سلام عشقم مرسی که جواب دادی خیلی هنرمندی اینقد دوست داشتم باهات حرف بزنم تو تایپیکام نگاه کن واست تا ...

عزیزم منم خیلی خوشحالم که دوست خوبی مثل تو دارم . 

نه ژله های چند رنگ دمده شده و تکراری یه چیزی جلوش بزار که تا حالا ندیده باشه 

مثلا چی بزارم؟میشه توضیح بدید فدات شم

بنظرتون دنت خوبه درست کنم؟البته تاحالا درست نکردم...بعدش پس خامه از قنادی ازاین کیلوی ها بگیرم واسه ...

نه مثلا یه چیزی مثل بانوفی پای عالیه یا دسر موز و شکلات . همه پسنده طعمش و ظاهر شکیلی داره