2777
2789
نه مثلا یه چیزی مثل بانوفی پای عالیه یا دسر موز و شکلات . همه پسنده طعمش و ظاهر شکیلی داره

یه چی باشه که آسون باشه بتونم درستش کنم میشه عکسشو واسم بزارید؟طرزتهیه اشم اگه زحمتی نیست

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چی بزارم؟میشه توضیح بدید فدات شم

یا مثلا فروماژ شکلاتی درست کن.  یا اهان اون کرم چیز پرتقالی خیلی خوشمزه میشه . حالا هر کدوم و میخوای بگو بهت بگم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
یا مثلا فروماژ شکلاتی درست کن.  یا اهان اون کرم چیز پرتقالی خیلی خوشمزه میشه . حالا هر کدوم و م ...

هرکدوم ارزونتر راحتتره مرسی 

وای چه خوشگل باید قالب داشته باشم؟

اره قالب میخواد.نداری ؟ اهان دسر عربی وای چرا یادم رفت هم راحته هم خوشمزه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
وای خوشبحالت اینقد هنرمندی اون فرماژ میشه توضیح بدی بیزحمت؟

اره چشم الان مینویسم. گفتم اول عکس بزارم از قیافه اش ببین خوشت میاد 

اره چشم الان مینویسم. گفتم اول عکس بزارم از قیافه اش ببین خوشت میاد 

وای ماریا جان این دسرعربی خیلی نازه دستوراینومیشه بگی؟کاش مجرد بودی خودم میاومدم میگرفتمت خخخخ تازه واسه مهریه ات قلبمم میزدمت مهرت

هرکدوم ارزونتر راحتتره مرسی 

راحتر از همه دسر عربیه . 

پودر کرم کارامل دو بسته

شیر 4 لیوان 

پودر نسکافه یک قاشق 

خامه صبحونه یک بسته 

پتی بور شکلاتی یه بسته 

دو بسته پودر کرم کارامل و با شیر مخلوط کن بزار روی حرارت طبق دستور یه جوش خورد خاموش کن 

بزار یکم خنک بشه بشه بعد با بقیه مواد بریز تو مخلوط کن تا همه چیز یکدست بشه . میتونی از صافی هم رد کنی 

بریز تو قالب که چربش کردی یکم بزار یخچال . میتونی دو رنگ هم درست کنی یعنی مواد و که از الک رد کردی نصف کن نصفش و بریز تو قالب تا ببنده بقیه رو توش پودر کاکاعو بریز بریز روش . خیلی راحته خیلی خوشمزه ست