نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 عنوان ماریا قنادجان میشه بیای 182 بازدید | 37 پست ازاین خامه روکیک اسپری شم هست؟میدونی قیمتش چنده؟ من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا.... 1397/05/23 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79haniyeh عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 @ماریاقناد   وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 @ماریاقناد دست گلت دردنکنه عشقم من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 جان دلم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 سلام عزیزم . اسپری خامه هم داریم اما مثل کف میمونه و اصلا خوشمزه نیست فقط برای تزیین و گل روی کیک استفاده میشه Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 قیمتش 19 تومنه عزیز Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 سلام عزیزم . اسپری خامه هم داریم اما مثل کف میمونه و اصلا خوشمزه نیست فقط برای تزیین و گل روی کیک اس ... سلام عشقم مرسی که جواب دادی خیلی هنرمندی اینقد دوست داشتم باهات حرف بزنم تو تایپیکام نگاه کن واست تایپیک زدم خوشبحال شوهرت تورو داره من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 سلام عزیزم . اسپری خامه هم داریم اما مثل کف میمونه و اصلا خوشمزه نیست فقط برای تزیین و گل روی کیک اس ... جاریم پس فرداشب واسه اولین بار قراره بیاد خونمون میخوام ژله سه رنگ درست کنم روش خامه بریزم و یه تیکه میوه وترافل بنظرتون خوبه؟پس خامه کیلیوی بگیرم؟ من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 قیمتش 19 تومنه عزیز فدات میشه کمکم کنی ؟دنت بنظرت خوبه درست کنم؟ من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 فدات میشه کمکم کنی ؟دنت بنظرت خوبه درست کنم؟ اره عزیزم بگو میخوای چیکار کنی Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 جاریم پس فرداشب واسه اولین بار قراره بیاد خونمون میخوام ژله سه رنگ درست کنم روش خامه بریزم و یه تیکه ... نه ژله های چند رنگ دمده شده و تکراری یه چیزی جلوش بزار که تا حالا ندیده باشه Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 اره عزیزم بگو میخوای چیکار کنی بنظرتون دنت خوبه درست کنم؟البته تاحالا درست نکردم...بعدش پس خامه از قنادی ازاین کیلوی ها بگیرم واسه تزئین ژله ام؟؟ من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 سلام عشقم مرسی که جواب دادی خیلی هنرمندی اینقد دوست داشتم باهات حرف بزنم تو تایپیکام نگاه کن واست تا ... عزیزم منم خیلی خوشحالم که دوست خوبی مثل تو دارم . Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 نه ژله های چند رنگ دمده شده و تکراری یه چیزی جلوش بزار که تا حالا ندیده باشه مثلا چی بزارم؟میشه توضیح بدید فدات شم من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 بنظرتون دنت خوبه درست کنم؟البته تاحالا درست نکردم...بعدش پس خامه از قنادی ازاین کیلوی ها بگیرم واسه ... نه مثلا یه چیزی مثل بانوفی پای عالیه یا دسر موز و شکلات . همه پسنده طعمش و ظاهر شکیلی داره Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️