2777
2789

هفته هجده هستم بدون هیچ علایمی یهو افتادم ب خون ولخته ...جوری که تکون بخورم لخته میاد ..امروز رفتم سونو دوباره گعت جنین کلی خون خورده دورش همه خونه جفتمم پایینه .ول نبند بهش .شوهرمم صدا زد ب اونم گفت چون انقباضم دارم تهدید ب زایمانم ..با این لخته هایی که دارم ..ولی بگم از خوشحالیم ..اوف اوففف نینی ی دخمله ..یدخمله طلااااا .واییییی نمیخام از دستش بدم .کسی بوده با این وضع نی نیش بمونه

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک بمونه برات

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

فدای تک تک شماها انقد دلم گرفته اصلا منگم ...وقتی دکتر گفت دل نبند .دردات بیشتر شد نترس 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن