2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 22 پست

عزیزم توی اینستا ورزشای بارداری خیلی زیاد هست.فیلمه راحت میتونی از روشون انجام بدی.یه پیج هم هست که قراره انلاین کلاس بزاره 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چشم انشاالله كه يه ني ني خوشگل مياد بغلت سالمو صحيح 

مرسی عزیزم 

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
عزیزم توی اینستا ورزشای بارداری خیلی زیاد هست.فیلمه راحت میتونی از روشون انجام بدی.یه پیج هم هست که ...

پيجو معرفي ميكني؟ميترسم انجام بدم خطرناك باشه!

چطوري ورزشا؟

یکیش دستارو میزاری لبه میز ناهار خوری.جوری که کمرت یه مقدار خم بشه بسمت جلو .پاهاتو بیشتر از عرض شونه هات باز کن و کمرتو به حالت دایره ای تکون بده مثل قر دادن.

یکی دیگه ام به همین حالت می ایستی پاتو میاری بالا و میبری پایین 

یکی دیگه رو توپ بزرگا بشین پاشو کنی 

پله هارو زیاد بالا و پایین بری

پیاده روی زیاد 

ارگاسم شدن تاثیر خیلی زیادی داره

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
پيجو معرفي ميكني؟ميترسم انجام بدم خطرناك باشه!

اره عزیزم واست پیام میدم .اینجا میترسم دوستان بگن دارم تبلیغ میکنم. منم مثل شما نتونستم کلاسا رو برم تو اینستا همش دربه در دنبال پیجای مامایی هستم 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
برا بچه خطر نداره؟اين ورزش واسه چيه؟دهانه رحم باز ميكنه؟

راستش من بارداري بهمون گفتن انجام دادم و مشكلي نداشتم شما شك داري باز از بچه هاي داخل كشور هم بپرس ببين به اونا چيا ياد دادن

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️