من پارسال سقط داشتم بارداریم ناخواسته بود دکتر رفتم میگه بچه خوره بوده در صورتیکه تو بیمارستان بهم گقتن بارداریت پوچ بوده . تو رو خدا یکی بهم بگه چیه و علتش چی میتونه باشه . کدوم بدتره
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی
فکر نکنم. من شنیدم مولار بدتره. پوچ فقط ساکه و جنین نیست.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله فرق داره بارداری پوچ فقط کیسه خالی تشکیل میشه و خطرناک نیست ولی مول خیلی خطرناکه یه جور توده میشه که بدخیم میشه و حتی شیمی درمانی میشن تا یکسال بعد عملم نباید باردار شن
بارداریه مول خیلی بدتره گاهی فقط با شیمی درمانی از بین میره و گاها چندین ماه تا حتی یک سال طول نیکشه که سلولهای رشد یافته تو رحم از بین برن ولی بارداریه پوج رشد جنین در یک مرحله ای متوقف میشه و به طور طبیعی سقط میشه.
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl