2777
2789

من پارسال سقط داشتم بارداریم ناخواسته بود دکتر رفتم میگه بچه خوره بوده در صورتیکه تو بیمارستان بهم گقتن بارداریت پوچ بوده . تو رو خدا یکی بهم بگه چیه و علتش چی میتونه باشه . کدوم بدتره

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
باردادی پوچ همون مولار هستش

فکر نکنم. من شنیدم مولار بدتره. پوچ فقط ساکه و جنین نیست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله فرق داره بارداری پوچ فقط کیسه خالی تشکیل میشه و خطرناک نیست ولی مول خیلی خطرناکه یه جور توده میشه که بدخیم میشه و حتی شیمی درمانی میشن  تا یکسال بعد عملم نباید باردار شن

خودمم شک کردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اره مال منم ساک حاملگی بود و جنین تشکیل نشده بود . ولی جواب پاتولوژی توش نوشته mole

در بارداری مولار جنین به صورت غیر عادی و چیزی شبیه خوشه انگور رشد میکنه( و بعدش حداقل یک سال اجازه بارداری نیست)

سر بارداری دومم که جنین خود بخود کوچیک شد( بدون قلب=سقط فراموش شده) بعد از کورتاژ آزمایش انجام دادن و گفتن ربطی به مولار نداره

بارداریه مول خیلی بدتره گاهی فقط با شیمی درمانی از بین میره و گاها چندین ماه تا حتی یک سال طول نیکشه که سلولهای رشد یافته تو رحم از بین برن ولی بارداریه پوج رشد جنین در یک مرحله ای متوقف میشه و به  طور طبیعی سقط میشه.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
بچه ها من ماه پیش مشکوک ب بارداری پوچ بودم،بد ب دکترم گفتم،گفت اصلا بارداری پوچ وجود نداره😕

یعنی چی بارداری پوچ وجود نداره ؟ میشه بیشتر توضیح بدی

بارداریه مول خیلی بدتره گاهی فقط با شیمی درمانی از بین میره و گاها چندین ماه تا حتی یک سال طول نیکشه ...

مال من به طور طبیعی در هفته نهم سقط شد ولی تو جواب پاتولوژی نوشته mole