2777
2789
عنوان

لاغری با قرص

298 بازدید | 31 پست

خانما چه قرصی برای لاغری استفاده کردین که جواب داده؟من حدود ۶ کیلو اضافه دارم ولی واقعا کم آوردم چون هر چی رژیم و ورزش دارم ولی دریغ از ۱ کیلو که کم بشه.امروز اسلیم کوییک گرفتن نمی‌دونم خوبه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسلیم کوییک سالمه و ضرری نداره. ولی انتظار معجزه ازش نداشته باش. فقط رو اشتها تاثیر میذاره اونم‌ نه زیاد. مثلا اگه اهل هله هوله خوردن باشی دیگه کمتر میری سراغشون. کلا یه ابزار کمکیه در کنار رژیم.

رژیم و ورزشت مگه چجوریه که اصلا کم نمیکنی؟؟ مگه میشه؟

عزیز قرص به تنهایی کافی نیست. شوهر من رژیم غذایی میگرفت، روزی نیم ساعت پیاده روی و نیم ساعت ورزش شکم میکرد قرص اسلیم مکس هم میخورد. دکتر تغذیش بهش داده بود و میگفت کاملا گیاهیه. روزی 1 دونه نیم ساعت قبل از ناهار میخورد. اشتها رو خیلی کم میکرد و چربیای بدن و غذایی که خورده بود رو دفع میکرد. جوری که ببخشید میگف وقتی خودم رو میشورم بدنم چربه. ماکارونی، سس مایونز سیب زمینی، خربزه طالبی هندونه اصلا نمیخورد فست فود هفته ای 1 بار. 20 کیلو کم کرد

من واقعا خسته شدم حالم از هر چی رژیم و ورزش بهم میخوره.من ۳ ساله زایمان کردم ۲۰ کیلو اضافه شده بودم و سر ۶ ماه با رژیم برگشتم به وزن قبل بارداری و.ولی نسبت به وزن مناسبی حدود ۷ کیلو هنوز زیاد دارم ولی دیگه رژیم روم جواب نمی‌دهد.۲.۵ ساله روی این وزن گیر کردم الان