2777
2789
عنوان

نحوه رفتار با این قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 18 پست

زن زنه .مرد مرد.نباید خرج میکردی..باید کاری میکردی اونها واست خرج کنند.چون واست خرج نکردن قدر نمیدونند.چرا خرج میکنی نکن نکن نکن خواهر من...اینطوری اونها میگن زنش داره اون خرج کنه خودشونو میکشن عقب ..تو پیششونی واسه همون محلت نمیزارن...پولهاتون جمع کنید از اونجا بیاید بیرون...واسه شوهرت و خانوادهاش یک قرونم خرج نکن ..فقط به خودت برس و پس انداز کن خونه بخر به اسم خودت ...برو ولی انگار رژیم داری فقط یک چیز کوچک بخور ..سرسنگین باش بی ادب نباش ولی..ما زنها اول طلامونو میفروشیم بعدم پشیمون میشیم طلا مال زنه...نفروش بزار خودش یک چاره واسه خودش کنه ....شوهرتو ناز پرورده نکن سختی یکم بکشه یک خونه بخرین برین .همه چی حل میشه...بیشترش به خاطر باهم بودنه

وااای دقبقا مث من واسه شوهرم نه خرج کردن ن پول دادن ک عروسی بگیره خودمون همه رو انجام دادیم الانم ک طلاهامو فروختم واسه خونه میگن وظیفت بوده.بخاطرهمین مادیگ خونشون نمیرییم امااونا میان خونمون😮خیلی پررو تشریف دارن

[ گاهی اينقد دلتو پرکردن تا ميای حرف بزنی ازچشمات ميريزه بیرون ): ]🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من خودم میدونم اشتباه کردم از اول راه ؛اما فکر میکردم اینا محبت رو میفهمن من بعد عروسیم سر کار نرفتم تقریبا شش ماه بعد عروسی باردار شدم اما تو بارداری همش پشت سرم نفرین بود میگفتن چرا من باردار شدم بچه های خودشون زودتر از من ازدواج کردن نشدن هیچ کس غیر از جاریام منو پاگشا نکرد واسه من گفتن رسم نداریم دو ماه بعد عروسی من واسه بچه های خودشون رسم داشتن یکی از جاریام میوه هندونه بدون برش اورد برای ۱۱نفر ادم دو تا چنگال بدون پیش دستی بازم سکوت کردم گفتم حرمت نگه دارم شب شیشه کوچولوی اولم همه ۵۰یا سی اوردن بعد از مهمونی بدون اجازه من هر چی غذا و دسر بود تو قابلمه هام بردن انگار پولی که داده بودن میخواستن جبران کنن زایمان دومم هیچ کدوم چیزی ندادن چون شب شیشه نگرفتم اونام ندادن اما خواهر شوهرم ۹ماه بعد ما زایمان کرد منم رفتم چیزی نبردم اخرش گفتن اومده با بچه هاش خورده زشت چیزی نداده منم گفتم چیزی عوض داره گله نداره شوهرمم دمدمیه یه بار طرف منه یه بار طرف اونا الان نمیخوام چیزیو ثابت کنم اما خواستم ببینم من اشتباه میکنم یا اونا اخه اینا نماز و روزشون سر جاشه اما قسم دروغ خوردن تهمت زدن غیبت کردن کار هر روزشونه

من کلی هر ماه مامانم کمکم میکنه از لباس بچه ها تا خریدای من اگه سر کوچه برم واسه مامانم یه ماست بخرم صد تومن به زور میده میگه شوهرت نفهمه چیزی دوست داشتی بخر اگه من نخرم پولو میگیره میره برام کلی وسیله میخره اینا براشون مهم نیست این چیزا از زندگیم پشیمونم فقط واسه خاطر بچه هام تحمل میکنم