2777
2789
عنوان

دوستان اصفهانی میشه کمکم کنید؟

386 بازدید | 52 پست

من برای دانشگاه میخواستم اصفهان رو انتخاب کنم،

اما میگن اونجا آب جیره بندیه؟( درسته؟)

یعنی شرایط چجوریه؟ چند ساعت قطع میشه یا کلا آب ندارین؟

از خوابگاه های دانشگاه اطلاع ندارید؟

ممنون میشم راهنماییم کنین:((

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)

دانشگاه اصفهان خیلی عالیه ... 

ما که آب داریم اینجا نمیدونم چرا میگن جیره بندی

خوابگاهاش خیلی بهتر از خوابگاهای تهرانه

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

سلام عزیزم . دانشگاه کدوم شهرو میخوای بزنی ؟ من اصفهانم تو تابستانم جیره بندی نشد خداروشکر . الانم 20 روزه خیلی کم برق قطع میشه مثلا هفته ایی دوساعت 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه اصفهان خیلی عالیه ...  ما که آب داریم اینجا نمیدونم چرا میگن جیره بندی خوابگاهاش خیلی ...

مرسی عزیزم،پس خیالم راحت باشه؟

من اصلا نمیتونم بدون آب دووم بیارم،مخصوصا برم دانشگاه بعد نتونم دوش بگیرم:((

والا من اصفهانیم هفت پشتمم اصفهانیه تا به امروز تو تاریخ اصفهان سابقه جیره بندی اب وجود نداشته  کی این حرفو زده ...آب رودخونه رو بسته ان اونم برا اینکه خطر کم آبی وجود داره ولی اصلا آب قطع نمی شه . من خونه ی بابام مسجدسید هست آب دارن فراوون خونه پدرشوهرمم چمران اونام آب دارن فراوون یعنی هیچ جا جیره بندی نیست

سلام عزیزم . دانشگاه کدوم شهرو میخوای بزنی ؟ من اصفهانم تو تابستانم جیره بندی نشد خداروشکر . الانم 2 ...

سلام،ممنون عزیزم،علوم پزشکی اصفهان

مرسی عزیزم،پس خیالم راحت باشه؟ من اصلا نمیتونم بدون آب دووم بیارم،مخصوصا برم دانشگاه بعد نتونم دوش ...

آره ما تو این تابستون یه بارم بی آب نشدیم ... من کارشناسی دانشگاه اصفهان بودم خیلی خوب بود تو خوابگاهشونم رفتم خوب بود 

شما میخوای دانشگاه اصفهان بخونی  ؟؟

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
سلام،ممنون عزیزم،علوم پزشکی اصفهان

دانشگاه به این.معتبری اگه تمام اصفهانم اب نداشته باشه اونجا داره خیالت راحت باشه 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
والا من اصفهانیم هفت پشتمم اصفهانیه تا به امروز تو تاریخ اصفهان سابقه جیره بندی اب وجود نداشته   ...

واقعا؟پس الکی بهم گفتن شاید

مرسی عزیزم،کلی اعصابم بهم ریخته بود

نمیدونستم کجا دیگه برم دانشگاه

ممنون از راهنماییت

والا من اصفهانیم هفت پشتمم اصفهانیه تا به امروز تو تاریخ اصفهان سابقه جیره بندی اب وجود نداشته   ...

ابو باز کردن سی و سه پل رسیده یا نه ؟ 

آره ما تو این تابستون یه بارم بی آب نشدیم ... من کارشناسی دانشگاه اصفهان بودم خیلی خوب بود تو خوابگا ...

بله عزیزم،ان شاالله میام اصفهان،ارشد

دکترای رشتمو اونجا هم داره بهم اصفهان رو پیشنهاد دادن و مشهد،من اصفهان بیشتر دوس داشتم ولی گفتن آب نیس ترسیدم:(

خوابگاه علوم پزشکی عزیزم

من نمیدونم ولی میتونی تحقیق کنی . کلا اکثر جاها پمپ آب هست اگه نباشه وضعیت خیلی بده مثلا فقط آخرشب یا صبح زود میتونی حموم بری یا از ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک استفاده کنی