❓من پدری هستم 35 ساله و 10 سال سابقه تامین اجتماعی دارم. آیا لزومی دارد که برای بیمه عمر هم اقدامی بکنم؟؟
✨ پاسخ
👈 سرپرستان خانواده توجه کنند ، داشتن بیمه تامین اجتماعی بسیار هم به جا و عالی، ولی آیا حقوق بازنشستگی آن به تنهایی میتواند پاسخگوی نیازهای مالی آینده ی خانواده ی ما باشد؟!
👈 آیا امروزه و در حال حاضر پدران و بازنشستگان ما در رفاه کامل هستند و دغدغه ای ندارند؟!
👈 آیا نمیبینیم که بازنشستگی برای بسیاری از افراد ، تازه شروع یک شغل جدید است ؟!
👈 آیا فردی که 30 سال زحمت کشیده این شایستگی را ندارد که در ایام پیری یک زندگی در شان سن و سال خود داشته باشد؟!
👈 آیا بازنشستگی تامین اجتماعی به تنهایی هزینه های سنگین آن دوران مانند هزینه تحصیلات فرزندان، درمان و دارو به علت کهولت سن، جهیزیه، سرمایه شغلی بچه ها، رفت و آمدهای فامیلی و توقعات اطرافیان و ...را میتواند جوابگو باشد؟؟
حالا بماند پوششهای بسیار عالی بیمه عمر که برای سرپرست خانواده در طول مدت قرارداد در نظر گرفته شده مانند: غرامت بیماری خاص .سکته قلبی، سکته مغزی، عمل قلب باز، پیوند اعضای داخلی بدن و سرطان.
غرامت نقص عضو حادثه و هزینه پزشکی حادثه .بیمه تکمیلی
غرامت از کار افتادگی دائم . پوشش فوت و .....
✅چی از این بهتر؟؟!!
مبالغ پرداختی من با سود تضمینی برای من جمع ميشه با ضمانت بیمه مرکزی و تازه من خیالم آسوده است که باشم یا نباشم ، شان خانواده من حفظ ميشه و نیازی به کمک دیگران ندارند.
✅همین امروز اقدام کنید.
فردا دیر است
✅ فریبا شش پری مشاور و کارشناس بیمه آتیه سازان سامان
@fari6par
09109395964
🆔 @Saman42561